Fostul luptator de MMA "Ursul Carpatin" se plange de conditiile din inchisorile din Marea Britanie: "Spital de nebuni, frate"

Fostul luptator de MMA

In urma cu aproape o luna de zile, luptatorul sucevean de MMA Ghita Ignat - Ursul Carpatin a fost extradat din Romania in Marea Britanie, unde este acuzat ca a rapit si batut de doua ori un britanic care nu inapoia o suma de bani imprumutata de la un arab. Alte stiri pe aceasta tema: Fostul luptator de MMA "Ursul carpatin", extradat in Marea Britanie, unde este acuzat ca a rapit si batut de doua ori un englez Fostul luptator de MMA Ghita Ignat, "Ursul carpatin", a fost inhatat de politisti exact in momentul in care parasea inchisoarea Pastele, vazut de Ghita, de dupa gratii: "Inima detinutilor se inmoaie, iar cei care au din belsug impart si cu cei care nu au" Luptatorul MMA Ghita "Ursul Carpatin" Ignat a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare Ghita "Ursul Carpatin" Ignat, trimis in judecata.

acum 40 luni (16 Oct 2017)

In urma cu aproape o luna de zile, luptatorul sucevean de MMA Ghita Ignat - Ursul Carpatin a fost extradat din Romania in Marea Britanie, unde este acuzat ca a rapit si batut de doua ori un britanic care nu inapoia o suma de bani imprumutata de la un arab.

Intr-un articol publicat pe site-ul sau, detinutul sustine ca de cand a ajuns in inchisoarea din Marea Britanie nu s-a putut odihni deloc din cauza celorlalti detinuti care fac un scandal de nedescris pe timpul noptii.

Luptatorul sucevean a mai explicat ca in inchisoarea respectiva sunt foarte multi arestati preventiv, oameni adusi direct din libertate, aflati sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurilor, care nu stau inchisi foarte mult timp, insa, din cauza ca intra in sevraj, ei fac un scandal de nedescris. Acestia sunt inchisi pentru fapte dintre cele mai diverse, de la cele mai putin grave pana la fapte deosebit de grave, precum cele de terorism.

Ghita Ignat acuzat ca a rapit si batut un britanic ce nu a inapoiat datoria catre un arab

In urma cu o luna de zile, luptatorul sucevean de MMA, Ghita Ignat, poreclit "Ursul Carpatin", a fost extradat de catre autoritatile romane in Marea Britanie, fiind inchis intr-una dintre cele mai dure inchisori din Anglia. El este acuzat ca in anul 2007, in timp ce locuia la Londra, a rapit si batut de doua ori un englez ce ii datora o suma mare de bani unui arab.

Lupatorul sucevean Ghita Ignat a petrecut mai bine de doi ani jumatate in Penitenciarul Botosani, unde a executat o pedeapsa de patru ani de inchisoare pentru fraude cu carduri bancare. In urma cu o luna de zile, in momentul in care se pregatea sa paraseasca Penitenciarul Botosani,Ignat a fost luat pe sus de politisti si dus in Arestul IPJ Suceava, in baza mandatului european de arestare emis de autoritatile din Marea Britanie.

La data de 3 decembrie 2012, autoritatile br... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro