Fostul director al CFR Mihai Necolaiciuc, din nou in vizorul procurorilor anticoruptie

Fostul director al CFR Mihai Necolaiciuc, din nou in vizorul procurorilor anticoruptie

Mihai Necolaiciuc (...) a avut o atitudine omisiva de ascundere, de trecere sub tacere a faptelor cu caracter esential, cu eficienta probatorie, concludente si pertinente in cercetarea si solutionarea cauzei, cu scopul vadit de a ingreuna aflarea adevarului, tragerea la raspundere penala, de a induce in eroare instanta de judecata, imprejurari de natura a usura situatia juridica a inculpatilor cercetati in dosarul aflat pe rolul instantei anterior amintite", sustin procurorii.

acum 54 luni (12 Apr 2016)

Fostul director al CFR Mihai Necolaiciuc este urmarit penal intr-un nou dosar, pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, dupa ce, sub juramant, audiat fiind intr-un dosar de trafic de influenta, ar fi incercat sa induca in eroare instanta de judecata.

In respectivul dosar sunt judecate trei persoane: Tonea Chiriac, Mitica Chiriac si Marius Tiberiu Lacatus, dupa ce acestia au cerut mari sume de bani de la diverse persoane, pretinzand ca au relatii la judecatori in vederea rezolvarii unor cauze penale. Mihai Necolaiciuc (...) a avut o atitudine omisiva de ascundere, de trecere sub tacere a faptelor cu caracter esential, cu eficienta probatorie, concludente si pertinente in cercetarea si solutionarea cauzei, cu scopul vadit de a ingreuna aflarea adevarului, tragerea la raspundere penala, de a induce in eroare instanta de judecata, imprejurari de natura a usura situatia juridica a inculpatilor cercetati in dosarul aflat pe rolul instantei anterior amintite", sustin procurorii.

+Masina de protocol a lui Gabriel Oprea a fost cumparata din banii informatorilor ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro