Fosti lideri ai PSD Cluj "lupta" pe Facebook impotriva lui Dragnea. Vasile Dincu: "Nu-mi vine sa cred!"

Fosti lideri ai PSD Cluj

"Organizatia a pierdut un om valoros care putea fi liderul care sa relanseze stanga clujeana" "Un specialist redutabil, un militant onest si activ care si-a dedicat organizatiei de partid din care a fost exclus mai bine de un deceniu (ma refer la Mihnea Stoica), sacrificand energie, timp si resurse pentru a contribui sincer la dezvoltarea social-democratiei locale, a fost pur si simplu eliminat.

acum 82 luni (28 Jul 2017)

Zilele trecute doi tineri social-democrati clujeni, Gabriel Oniga si Mihnea Stoica, au fost exclusi din partid de conducerea filialei locale pentru ca au criticat in mod public politica PSD. Mihnea Stoica si aflu cu stupoare ca ieri a fost exclus din organizatia municipala PSD Cluj-Napoca pe motiv ca a "criticat" unele decizii ale conducerii PSD. Un tanar promitator pentru viitorul acestui partid care in ultima vreme a fost in cadere libera la noi in municipiu, a fost exclus fiindca, vorba lui Nicolae Iorga, facea prea multa umbra unor personaje mai mult decat anonime din viata publica locala." "Organizatia a pierdut un om valoros care putea fi liderul care sa relanseze stanga clujeana"

"Un specialist redutabil, un militant onest si activ care si-a dedicat organizatiei de partid din care a fost exclus mai bine de un deceniu (ma refer la Mihnea Stoica), sacrificand energie, timp si resurse pentru a contribui sincer la dezvoltarea social-democratiei locale, a fost pur si simplu eliminat. Nemaifiind membru de partid, pot sa critic, de pe tusa, aceasta decizie si sa spun ca organizatia a pierdut un om valoros care putea fi in viitor liderul care sa relanseze stanga, social-democratia clujeana si cu siguranta nu doar pe cea locala. Pacat si condamnabila in acelasi timp decizia luata fara ca macar sa i se fi oferit lui Mihnea ocazia sa explice", a detaliat Bolovan

Aurelia Cristea: "Slugile sunt mai rele decat stapanul caruia-i slujesc"

In discuti au intervenit si fosti lideri ai PSD Cluj. Si, da, cred cu tarie ca Mihnea poate fi liderul care sa relanseze social democratia la Cluj", a aratat Aurelia Cristea, fost deputat si ministru, autoarea Legii antifumat. Initiatorul conversatiei l-a lamurit ca intr-adevar decizia a fost luata, moment in care un alt fost lider social-democrat clujean - Stefan Dimitriu - a simtit nevoie sa comenteze si el incidentul: "Pacat!".

Citeste si

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro