Fostele firme ale actualului deputat PRU continua sa castige licitatii publice. Ghita vrea sa controleze informatic si falimentul personal

Ymens Teamnet castiga, Ghita nu comenteaza Exista un acord-cadru, al carui obiect il reprezinta achizitia de servicii de extindere a modulului informatic "Buletinul Procedurilor de Insolventa - Persoane Fizice" (BPI-PF), "ce va functiona pe o infrastructura externalizata de tip cloud computing", informeaza ONRC.

acum 84 luni (27 Nov 2016)

RL a publicat recent o ampla ancheta despre motivele pentru care este inca inaplicabila Legea insolventei persoanelor fizice.

Noi informatii releva ca beneficiara unei achizitii publice la Registrul Comertului, conexa acestei legi, e o firma controlata de controversatul afacerist si politician Sebastian Ghita.

Pentru ca Legea insolventei persoanelor fizice sa functioneze, e nevoie de crearea unei intregi arhitecturi institutionale. Toate persoanele fizice vizate de proceduri de insolventa, conform legii, vor trebui sa se afle in evidentele unui registru specializat. Acesta este o sectiune dedicata special persoanelor fizice a Registrului insolventei, gestionat de Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC).

Ymens Teamnet castiga, Ghita nu comenteaza

Exista un acord-cadru, al carui obiect il reprezinta achizitia de servicii de extindere a modulului informatic "Buletinul Procedurilor de Insolventa - Persoane Fizice" (BPI-PF), "ce va functiona pe o infrastructura externalizata de tip cloud computing", informeaza ONRC. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro