Fosta sotie a lui Prince, Mayte Garcia, SURSA DE INSPIRATIE pentru hitul "The most beautiful girl in the world". FRUMOASA BRUNETA a cucerit inima legendarul interpret inca din adolescenta | GALERIE FOTO

Fosta sotie a lui Prince, Mayte Garcia, SURSA DE INSPIRATIE pentru hitul

Mayte Garcia, fosta sotie a lui Prince, a dezvaluit ca artistul a scris unul dintre cele mai de succes cantece ale sale pentru ea.

acum 89 luni (22 Apr 2016)

Mayte Garcia, fosta sotie a lui Prince, a dezvaluit ca artistul a scris unul dintre cele mai de succes cantece ale sale pentru ea. Frumoasa bruneta a continuat sa fie o sursa de inspiratie pentru el de-a lungul carierei sale.

Mayte a facut parte din trupa de dans a cantaretului si a atras privirile acestuia de cand era adolescenta. Dupa trei ani de casnicie, Mayte si Prince au pus capat relatiei.

Mayte Garcia a dezvaluit ca desi s-a indragostit pe cand era adolescenta, artistul a fost extrem de protectiv si respectuos cu ea. Au inceput o relatie serioasa doar dupa ce ea a implinit 18 ani.

"Imi amintesc primul sarut. Mi-a prezentat oameni fascinanti", a declarat Mayte pentru mirror.co.uk.

Si artistul si-a exprimat sentimentele pentru Mayte in felul sau, prin intermediul versurilor cantecului "The Most Beautiful Girl in The World". Citeste si:

+CUTREMURATOR!

+Prince, legendarul interpret al melodiei "Purple Rain", mort la 57 de

+MOARTEA lui Prince. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro