Fosta sotie a lui Dan Condrea face DEZVALUIRI privind afacerile Hexi Pharma si despre trecutul omului de afaceri

Condrea, agent secret Femeia le-a arătat jurnaliștilor o fotografie de la nunta cu Dan Condrea, in care susține că apare un colonel de la serviciul Doi şi'un sfert, Iancu Damian, precizand că aceasta este dovada că fostul ei soț a fost mereu filat de serviciile secrete.

acum 73 luni (26 May 2016)

De asemenea, femeia spune că soțul ei ar fi fost ofițer SIE și că in anturajul lui erau ofițeri de la SIE și SRI.

"Am aflat din calculatorul de acasă unde intasem intr-o fișă de producție", a declarat Georgescu, la Tribunalul București.

Femeia susține că Dan Condrea a dat șpăgi prin intermediari Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, aceasta precizand că are dovezi in acest sens, ascunse intr-un seif și pe care este dispusă să le pună la dispoziția anchetatorilor. Ea a cerut şi instituirea de urgență a unui ordin judecătoresc pentru protecția copilului pe care il are cu Condrea şi care in acest moment se află in grija mamei vitrege care ar abuza-o, informează RomaniaTV. (...) Sunt probe temeinice că este un copil abuzat de ambii părinți, inclusiv de mama vitregă", a spus Laura Georgescu de pe treptele Tribunalului București.

Condrea, agent secret

Femeia le-a arătat jurnaliștilor o fotografie de la nunta cu Dan Condrea, in care susține că apare un colonel de la serviciul Doi şi'un sfert, Iancu Damian, precizand că aceasta este dovada că fostul ei soț a fost mereu filat de serviciile secrete. Maior știe mai bine că are toate datele", a spus femeia, care a afirmat că Dan Condrea a fost ofițer SIE.

Se asemenea, femeia a confirmat că Dan Condrea avea in anturajul său oameni de la SRI. Făceau raportul in fiecare zi și mama lui Dan Condrea, Constanța Condrea, la doamna SPP-istă de la Cotroceni și Dan Condrea la Monea Cristian", a declarat Laura Georgescu, potrivit Romania TV. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro