Fosta sefa de cabinet a lui Chiuariu, acuzata de favorizarea faptuitorului dupa ce si-a schimbat declaratia in instanta, in procesul retrocedarilor de paduri

Fosta sefa de cabinet a lui Chiuariu, acuzata de favorizarea faptuitorului dupa ce si-a schimbat declaratia in instanta, in procesul retrocedarilor de paduri

Audiata ca martor in dosarul retrocedarilor de padure in care este judecat Viorel Hrebenciuc, Elena Catrinel Florescu a spus ca nu isi mai sustine o declaratie data la DNA deoarece atunci cand a fost audiata era obosita si ca procurorul i-a pus intrebari privind fostele locuri de munca. Intrebata de judecator ce lucruri neadevarate a fost obligata sa scrie in declaratia de martor, fosta sefa de cabinet a lui Tudor Chiuariu si actual director la biroului sau de avocatura a aratat ca i s-au sugerat diverse aspect legate de stabilirea onorariului pentru a reprezenta interesele lui Sturdza in procesul de retrocedare.

acum 79 luni (26 Apr 2017)

Audiata ca martor in dosarul retrocedarilor de padure in care este judecat Viorel Hrebenciuc, Elena Catrinel Florescu a spus ca nu isi mai sustine o declaratie data la DNA deoarece atunci cand a fost audiata era obosita si ca procurorul i-a pus intrebari privind fostele locuri de munca. Totul a scapat de sub control (...) Am fost chemata in biroul procurorului si amenintata, apoi intrebata daca am un avocat care sa vina in doua ore. Am fost obligata sa detaliez aspecte din prima declaratie cu privire la contractul de asistenta juridica incheiat de casa de avocatura unde imi desfasor activitatea si Paltin Sturdza", a sustinut, marti, la instanta suprema, Elena Catrinel Florescu.

Intrebata de judecator ce lucruri neadevarate a fost obligata sa scrie in declaratia de martor, fosta sefa de cabinet a lui Tudor Chiuariu si actual director la biroului sau de avocatura a aratat ca i s-au sugerat diverse aspect legate de stabilirea onorariului pentru a reprezenta interesele lui Sturdza in procesul de retrocedare.

"In prezent sunt director executiv al societatii de avocatura Chiuariu si Asociatii. In declaratia de la DNA am relatat cum s-a desfasurat incheierea contractului de asistenta juridica intre asociatia noastra si Paltin Sturdza.

Intrebata in instanta unde a mai lucrat inainte, Catrinel Florescu a spus ca a avut "mai multe activitati in sfera juridica", iar cu Tudor Chiuariu colaboreaza din 2007, fiind directorul sau de cabinet la Ministerul Justitiei: "Colaborez cu Chiuariu din 2007.

Intrebata despre contractul de asistenta juridica semnat de firma de avocatura a lui Chiuariu cu Paltin Sturdza, Florescu a spus: "Am aflat ca vom avea un nou client.

La intrebarea cine a ales notarul care ar fi trebuit sa legalizeze viitoarea tranzactie de terenuri, Florescu a sustinut ca nu stie cine a ales notarul. Este notarul cu care colaboram, nu-mi amintesc cine a ales notarul", a mai susti... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro