Fosta principesa Irina nu va participa la inmormantarea mamei sale

Sicriul cu trupul neinsufleţit al reginei Ana va fi adus in ţară in 9 august, la ora 15.15, şi va fi transportat la Castelul Peleş, iar miercuri, 10 august, acesta va fi pus in Sala tronului din Palatul Regal.

acum 72 luni (6 Aug 2016)

Cea de-a treia fiică a Regelui Mihai şi a Reginei Ana, Irina Walker, a anunțat că nu va participa la inmormantarea mamei sale, din motive personale, informează Digi24.

"In aceste zile triste, mă gandesc cu drag la mama şi la faptul că nu pot veni in Romania, in pofida dorinţei Familiei Regale / familiei mele; este foarte trist că nu voi reuşi să-mi iau ultimul rămas bun de la mama, dar intotdeauna voi păstra memoria ei in inima ea. Voi urmări de departe şi voi fi cu sufletul alături de Familia Regală.", a scris Irina Walker.

Regina Ana, in varstă de 92 de ani, a murit, luni, la 13.45, la Spitalul din Morges, in Elveţia. Sicriul cu trupul neinsufleţit al reginei Ana va fi adus in ţară in 9 august, la ora 15.15, şi va fi transportat la Castelul Peleş, iar miercuri, 10 august, acesta va fi pus in Sala tronului din Palatul Regal. Inmormantarea va avea loc sambătă, 13 august, la ora 15.00, intr-o ceremonie privată, la Curtea de Argeş. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro