Fost sef din Politie prins baut la volan si declarat vinovat de judecatori. Comisarul ramane angajat in sistem

Fost sef din Politie prins baut la volan si declarat vinovat de judecatori. Comisarul ramane angajat in sistem

Sentinta a fost mentinuta de Curtea de Apel Timisoara, iar pentru ca judecatorii au decis amanarea aplicarii pedepsei, fostul sef al Politiei Sannicolau Mare a putut ramane in sistem, lucrand in continuare la compartimentul de Investigatii Criminale din cadrul Sectiei 4 Timisoara, pe postul de pe care a fost promovat la Sannicolau Mare.

acum 55 luni (27 Feb 2018)

Procesul in care fostul sef al Politiei Sannicolau Mare, comisarul-sef Claudiu Andreescu a fost trimis in judecata pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice s-a judecat in prima instanta la Judecatoria Timisoara. Sentinta a fost mentinuta de Curtea de Apel Timisoara, iar pentru ca judecatorii au decis amanarea aplicarii pedepsei, fostul sef al Politiei Sannicolau Mare a putut ramane in sistem, lucrand in continuare la compartimentul de Investigatii Criminale din cadrul Sectiei 4 Timisoara, pe postul de pe care a fost promovat la Sannicolau Mare.

Prins baut dupa cheful de bilant

Comisarul - sef Claudiu Andreescu a fost prins baut la volan in 26 ianuarie 2017, dupa cheful de bilant al IPJ Timis. De altfel, din imaginile surprinse dupa incident se poate vedea cum fostul sef al Politiei Sannicolau Mare incearca sa negocieze cu taximetristul, fiind dispus sa ii ofere si bani numai sa o dea la pace pentru a nu avea probleme la serviciu. In urma testarii acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,99 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de catre o persoana cu o imbibatie alcoolica peste limita legala", transmiteau reprezentantii IPJ Timis dupa incident. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro