Fost sef de Politie ajuns la inchisoare pentru ca a omorat in bataie un om care l-a calcat pe picior in microbuzul de naveta

Fost sef de Politie ajuns la inchisoare pentru ca a omorat in bataie un om care l-a calcat pe picior in microbuzul de naveta

Curtea de Apel Timisoara a emis sentinta finala in dosarul in care fostul sef al Politiei Gataia, Daniel Disaga, a fost acuzat ca l-a omorat in bataie pe un barbat din oras, cu care a avut un conflict in microbuzul de naveta. Victima a fost Viorel Ivanescu (47 de ani), originar din zona Olteniei si venit in Banat, alaturi de concubina sa, Gabriela Budeanu, alaturi de care avea doi copii de 11 si 18 ani.

acum 75 luni (27 Jun 2017)

Curtea de Apel Timisoara a emis sentinta finala in dosarul in care fostul sef al Politiei Gataia, Daniel Disaga, a fost acuzat ca l-a omorat in bataie pe un barbat din oras, cu care a avut un conflict in microbuzul de naveta. Victima a fost Viorel Ivanescu (47 de ani), originar din zona Olteniei si venit in Banat, alaturi de concubina sa, Gabriela Budeanu, alaturi de care avea doi copii de 11 si 18 ani. Angajat la o firma din Timisoara, Viorel facea zilnic naveta cu un microbuz cu care mergeau la serviciu si alti localnici din Gataia. In microbuz, Viorel Ivanescu s-a dezechilibrat si l-a calcat pe picior pe seful Politiei Gataia. Intre cei doi a inceput un schimb de replici, iar pe traseu, in localitatea Birda, Ivanescu a fost dat jos din microbuz, urcat intr-o masina de jandarmi si dus la sediul Politiei din Gataia. In biroul de Investigatii Criminale, spun procurorii, seful Politiei l-a batut pe Ivanescu, care s-a dezechilibrat, a cazut si s-a lovit. In rechizitoriul de trimitere in judecata, procurorii au descris in detaliu filmul loviturilor care l-au omorat pe Ivanescu Viorel. "Dupa ce a patruns in birou, fara sa se dezechilibreze ori sa fie deranjata de palmele primite, victima s-a dus inspre geamul din capatul biroului. Imediat, inculpatul a intrat nervos in birou si s-a dus inspre victima pe care a inceput sa o injure, continuand sa o certe pe un ton ridicat pentru modul in care s-a comportat in microbuz. Viorel Ivanescu s-a dezechilibrat si a cazut pe podea, lovindu-se cu capul de mobilierul din birou si de parchet.

Anchetatorii sustin ca politistul a luat victima si a pus-o pe scaun si i-a dat doua palme pentru a-si reveni. Victima a fost dusa la dispensarul aflat la aproximativ 200 de metri de Politie, unde medicul a constatat ca victima nu are puls. Doctorul a chemat ambulanta pentru a-l transporta pe Ivanescu la spitalul din Deta, dar barbatul decedase cu 7-8 minute inainte de a ajunge salvarea.

Comisarul Daniel Disaga a negat in permanenta ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro