Fost sef al lui Vasile Turcu: "Nu stia meserie, era analfabet, facea specula cu valuta! In birou, ciordea tot. A furat si un gratar, cu tot cu mici!"

Fost sef al lui Vasile Turcu:

"Eu eram maistru la ICRAL Colentina, iar el a venit la mine de la o scoala de orfani din Calarasi. Fostul maistru de la ICRAL Colentina sustine ca Vasile Turcu avea o relatie foarte buna cu parintii logodnicei lui: "Am mers de mai multe ori la familia Ninei, in judetul Buzau. A trimis pe cineva sa-l tina de vorba pe omul cu gratarul, iar el s-a dus pe la spate si a furat obiectul cu tot cu micii de pe el", a povestit Cristian Popescu.

acum 81 luni (3 Mar 2017)

"Eu eram maistru la ICRAL Colentina, iar el a venit la mine de la o scoala de orfani din Calarasi. Avea vreo 25 de ani si mi-a spus ca e electrician cu categoria a V-a, dar mai tarziu am aflat ca ma mintise. Pana la urma l-am luat pe langa mine, sa ma ajute cu una, cu alta, ca sa manance si el o paine", a povestit acum ceva vreme, pentru Click, fostul sef al milionarului.

Cei doi au lucrat impreuna pana in 1983, iar in aceasta perioada intre ei s-a legat o relatie solida: "Am facut multe concedii impreuna, eu, sotia mea, el si Nina, logodnica lui, cu care avea o relatie de vreo opt sau noua ani. In timpul unui concediu la Vatra Dornei, Cristian Popescu a aflat ca mama lui Vasile Turcu locuia pe acolo, prin zona. Cei doi au plecat impreuna sa o caute si, tot intreband, au ajuns la ea la poarta. Te rog sa pleci pentru ca eu mai am inca trei copii cu barbatul cu care traiesc acum si nu vreau sa am probleme" , si-a amintit Cristian Popescu. Acesta a mai dezvaluit si faptul ca Vasile Turcu are un frate vitreg, in Bucuresti: "Traieste in saracie, iar Vasile nu l-a ajutat deloc" .

Fostul maistru de la ICRAL Colentina sustine ca Vasile Turcu avea o relatie foarte buna cu parintii logodnicei lui: "Am mers de mai multe ori la familia Ninei, in judetul Buzau. Ii umpleau mereu sacosele cu sticle cu bautura, cu gaini, cu curcani si cu branza, cand se intorceau la Bucuresti. O ducea bine cu Nina, care la un moment dat era gravida in opt luni. Lucra la o alimentara, iar noi mergeam sa ne cumparam mancare de la ea" .

Cristian Popescu ne-a spus de ce s-a hotarat sa vorbeasca despre Turcu: "Prin 1992, fiul meu, Gabi, ramasese fara loc de munca. S-a dus la el si s-a intors plangand acasa. M-am mai suparat pe Vasile in 2007 cand a povestit intr-un ziar ca a fost maistru la ICRAL.

In 1981 Vasile Turcu si Cristian Popescu au mers la plaja la Snagov. La un moment dat, maistrul i-a spus: "Uite, ma, finule, ce gratar misto are omul ala de acolo. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro