Fost premier rus: PUTIN devine un MUSSOLINI

Fost premier rus: PUTIN devine un MUSSOLINI

"Nu este nimeni care sa aiba curajul sa mearga impotriva lui Putin in anturajul sau apropiat, nu exista niciun general care sa indrazneasca sa ii spuna ca nu se supune deciziilor sale, ca nu va da ordinul de atac asupra Ucrainei.

acum 116 luni (18 Sep 2014)

"Nu este nimeni care sa aiba curajul sa mearga impotriva lui Putin in anturajul sau apropiat, nu exista niciun general care sa indrazneasca sa ii spuna ca nu se supune deciziilor sale, ca nu va da ordinul de atac asupra Ucrainei. Toti executa si se uita la Putin sa vada ce spune", a afirmat Kasianov, intr-un interviu pentru postul de televiziune polonez TVN 24, informeaza Evz.

Potrivit acestuia, presedintele rus a instalat in Rusia un veritabil regim autoritar, in care poate exista doar un singur punct de vedere, cel oficial. Nu ne asteptam la asa ceva dupa 20 de ani de cladire a democratiei", a spus Kasianov, fost premier, in primul mandat prezidential al lui Putin, exprimandu-si speranta ca "poporul se va trezi", in scurt timp, si ca va reveni pe calea dezvoltarii unui stat democratic normal. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro