Fost concurent "Vocea Romaniei" cu tata nigerian si mama olteanca: "Saracia din Africa m-a facut sa inteleg cat de norocos sunt"

Fost concurent

A obtinut o bursa de studii la Bucuresti si a urmat cursurile Facultatii de Medicina, insa dupa cinci ani, chiar in anul terminal, a decis ca muzica este mult mai importanta pentru el, asa ca si-a retras dosarul si a renuntat la studii. Peste o luna, artistul va lansa un nou single, de data aceasta in limba romana, ce se va bucura si de un videoclip inedit in care va aparea si o cunoscuta artista de la noi.

acum 80 luni (26 Sep 2016)

Dupa o pauza de peste un an, timp in care a lasat deoparte muzica, Anthony a decis sa revina in industria din Romania. Fostul concurent de la "Vocea Romaniei" a lansat single-ul si videoclipul "Africa, un omagiu adus continentului unde s-a nascut. Tanarul, nascut din mama olteanca si tata nigerian, a plecat din Nigeria in urma cu mai bine de 12 ani, pentru a urma o facultate in Romania. Isi dorea sa devina medic, profesie insuflata de parintii lui - tatal lui este medic ginecolog, iar mama asistenta. A obtinut o bursa de studii la Bucuresti si a urmat cursurile Facultatii de Medicina, insa dupa cinci ani, chiar in anul terminal, a decis ca muzica este mult mai importanta pentru el, asa ca si-a retras dosarul si a renuntat la studii. "Nu am avut o copilarie chiar atat de frumoasa crescand in Nigeria, nu asa cum si-ar putea inchipui oamenii. Asa ca, atunci cand am plecat din Nigeria si am ajuns in Romania, am vrut s-o iau de la capat si sa uit tot ce a fost. Am fost intrebat de multe ori de ce nu folosesc influente africane in muzica mea. Acum ca am mai crescut un pic si mi-am dat seama ca sunt cine sunt datorita trecutului meu si ca locul de unde vin face parte din mine, parca a fost o chestie naturala sa compun o asemenea piesa.

Chiar daca din punct de vedere profesional e convins ca si-a gasit drumul in viata, tanarul a fost foarte trist pentru ca nu a mai reusit sa se intoarca in tara natala, pentru a-si vedea familia, fie din motive financiare, fie din cauza programului foarte incarcat. Singurul lucru care ii mai amintea de copilaria lui a fost o fata de clovn, taiata dintr-un balon. Pe langa asta, solistul a fost foarte afectat de tot ceea ce a gasit in Nigeria: foarte multa saracie si mizerie. De cand am plecat eu, parintii mei si-au facut alta casa, asa ca nu mai am nicio amintire acolo. In plus, saracia din Nigeria m-a facut sa inteleg de unde am plecat si cat de norocos sunt ca astazi am tot ceea ce am. Dupa atatia ani, am fost tare curios sa vad ce s... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro