Forta Intunericului loveste din nou: se reiau sacrificiile rituale de copii in Africa

Behanzin declara ca, atunci cand era preot voodoo, a fost vizitat de numerosi preoti care-i solicitau obtinerea unor "puteri de a face miracole", specifice traditiei culturale africane: puterea de blestem de moarte, puterea de a face sa "prospere" parohiile respective, etc. Astfel incat, chiar in ziua in care era investit intr-una dintre cele mai inalte functii ce existau in tara sa, ua dintre cele mai educate si "occidentalizate" din Africa, am plecat impreuna la ceremonia oficiala cu masina sa de serviciu condusa de soferul insotit de garda de corp. In concluzie, doamnelor si domnilor, ganditi-va de doua ori atunci cand amenintati un adversar cum ca "te mananc cu fulgi cu tot" (parte a sacrificiului ritual voodoo de azi in care se mananca cu fulgi cu tot o parte a unei inaripate) sau marturisiti ca "l-am mancat" (exprimare generala sau particularizata la ficati) sau constatati ca "am fost mancat" de unul sau mai multi terti!

acum 66 luni (24 Jan 2015)

> Conform celor declarate ieri in cadrul unei conferinte de presa de catre gen. Brindou M'Bia, directorul general al politiei nationale, serviciile sale au contabilizat cel putin 21 de cazuri de copii regasiti morti, cu corpul grav mutilat sau taiati in bucati. Preotul Norbert Abekan, intervievat de cotidianul Nord-Sud, evoca implicarea posibila a unor persoane care-si ofera serviciile pe internet celor care vor sa capete mai multa putere sau sa castige bani, invitandu-i sa participe la ceremonii de tip voodoo unde se fac asemenea sacrificii rituale implicand copii. Conform spuselor sale, inregistrate pe o caseta video cu o durata de aproximativ 60 minute pe care am urmarit-o cu mare dificultate, poarta deschisa spre infern si marturie ca dementa umana nu are limite. Behanzin declara ca, atunci cand era preot voodoo, a fost vizitat de numerosi preoti care-i solicitau obtinerea unor "puteri de a face miracole", specifice traditiei culturale africane: puterea de blestem de moarte, puterea de a face sa "prospere" parohiile respective, etc.

Ceremonie vodoo cu copii

Acuza in mod direct, oferind numele unor clerici aflati in posturi importante in ierarhia multitudinii incredibile de biserici crestine care functioneaza in Coasta de Fildes: printre ei, nume celebre ale locului, Kore Moise, fost baschetbalist, predicator si profet, fondatorul Bisericii SHEKINA GLORY; Doar doua cazuri: cantareata Aicsa Kone, pentru a deveni celebra, dorea moratea rivalei sale Mawa Traore, ramasa in viata doar pentru ca fostul preot voodoo a refuzat comanda, sau fotbalistul Didier Drogba, laureat al Balonului de aur african in 2006 si remarcat pentru evolutiile sale la Chelsea (despre care preotul voodoo spune ca-i "lucrase mistic" piciorul stang pentru a-i ameliora forta de sut) etc... Asta-mi spuneam si eu, numai ca, manat de curiozitate, am cerut unor prieteni (de la Abidjean mai intai, apoi din Benin, Camerun si Nigeria) sa-mi dea mai multe amanute si am fost stupefiat... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro