Formula 1: Ricciardo s-a impus in China dupa o cursa cu multe incidente

Formula 1: Ricciardo s-a impus in China dupa o cursa cu multe incidente

El a fost urmat de doi finlandezi, in ordinea Valtteri Bottas de la Mercedes si Kimi Raikkonen de la Ferrari. Un accident intre olandezul Max Verstappen (Red Bull) si Vettel, intr-un duel pentru locul 3, s-a soldat cu avarii pentru masina Ferrari si cu o retrogradare pe locul 7, apoi germanul a fost intrecut si de spaniolul Fernando Alonso (McLaren-Renault).

acum 72 luni (15 Apr 2018)

El a fost urmat de doi finlandezi, in ordinea Valtteri Bottas de la Mercedes si Kimi Raikkonen de la Ferrari.

Ricciardo a plecat de pe locul al saselea al grilei si s-a impus intr-o cursa plina de evenimente.

Bottas a fost intrecut de Ricciardo in turul 45 si dupa ce o neutralizare a cursei cu Safety Car-ul, produsa in turul 31, a strans plutonul.

Un accident intre olandezul Max Verstappen (Red Bull) si Vettel, intr-un duel pentru locul 3, s-a soldat cu avarii pentru masina Ferrari si cu o retrogradare pe locul 7, apoi germanul a fost intrecut si de spaniolul Fernando Alonso (McLaren-Renault). Olandezul a fost gasit vinovat de accident si penalizat cu zece secunde.

Astfel, locurile 4-10 au fost ocupate in ordine de britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), promovat o pozitie in urma penalizarii pilotului Red Bull, Max Verstappen, germanul Nico Hulkenberg (Renault), Fernando Alonso, Sebastian Vettel, spaniolul Carlos Sainz jr.

In clasament, Vettel conduce cu 54 de puncte, Hamilton are 45 de puncte, iar Bottas 40. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro