Ford ar putea produce din anul 2017 la Craiova SUV-ul EcoSport

Ford ar putea produce din anul 2017 la Craiova SUV-ul EcoSport

Ford produce in prezent la Craiova modelul B-Max, a carui asamblare a fost lansata la jumatatea anului 2012.Reprezentantii companiei americane studiaza posibilitatea de a lansa productia modelului EcoSport la uzina din Banie.

acum 102 luni (24 Nov 2015)

Ford produce in prezent la Craiova modelul B-Max, a carui asamblare a fost lansata la jumatatea anului 2012.Reprezentantii companiei americane studiaza posibilitatea de a lansa productia modelului EcoSport la uzina din Banie. "Ford studiaza posibilitatea de a lansa productia modelului EcoSport la Craiova, in a doua parte a anului 2017, decizia finala urmand sa fie luata in urmatoarele luni ", a spus Ovidiu Cioroianu, lider de sindicat Ford.

"Ford a ansamblat la Craiova in primele doua luni ale anului 2015 aproximativ 11.000 de unitati din modelul B-Max, in scadere cu 13% fata de primele lunii ale anului 2014. Am anuntat anul trecut acel program de disponibilizari, iar aproximativ 500 de angajati au aplicat pentru plecarea voluntara. Pentru restul de 170, prin dialogul cu sindicatele se va aplica un program de lucru redus in fiecare vineri" , a spus in luna martie Ana Maria Timis, purtator de cuvant Ford Romania. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro