Fondul Suveran al Singapore a cumparat 17 hectare de teren in Bucuresti, pentru extinderea parcului logistic

Fondul Suveran al Singapore a cumparat 17 hectare de teren in Bucuresti, pentru extinderea parcului logistic

Activ in toata Europa, portofoliul P3 cuprinde in prezent 185 de depozite de inalta calitate, care totalizeaza 3,9 milioane mp de spatii in noua tari, si un portofoliu de terenuri de peste 1,8 milioane mp care permit dezvoltarea de noi spatii.

acum 61 luni (20 Dec 2017)

Noul teren, care face parte din cel mai mare parc logistic din Bucuresti, ofera P3 posibilitatea de a construi un depozit de pana la 100.000 mp.

Ca parte a strategiei de dezvoltare, P3 a achizitionat acest teren in apropierea parcului P3 Bucharest pentru a se adapta la cererea crescuta din partea clientilor, atat existenti, cat si noi, si pentru a satisface nevoile logistice ale acestora. P3 Bucharest Park este cel mai mare parc logistic din Romania, avand peste 2.500 de persoane care lucreaza in cei 370.000 de metri patrati de spatii de depozitare si de birouri.

P3 are, in acest moment, un total de 370.000 mp in 14 depozite in parcul P3 Bucharest si alti 100.000 mp care permit dezvoltarea de noi spatii. Situat la doar 13 km de centrul orasului, P3 Bucharest Park se afla pe soseaua de centura a orasului, care ofera acces usor la toate cele 6 sectoare din Bucuresti, la Aeroportul International Henri Coanda (22 km) si la autostrada A2. P3 incearca, de asemenea, sa se extinda atat in Bucuresti, cat si in partea centrala si de vest a tarii.

Activ in toata Europa, portofoliul P3 cuprinde in prezent 185 de depozite de inalta calitate, care totalizeaza 3,9 milioane mp de spatii in noua tari, si un portofoliu de terenuri de peste 1,8 milioane mp care permit dezvoltarea de noi spatii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro