Focuri de arma in baza de pregatire a nationalei Braziliei, din SUA. O persoana a fost IMPUSCATA

Focuri de arma in baza de pregatire a nationalei Braziliei, din SUA. O persoana a fost IMPUSCATA

Nationala de fotbal a Braziliei a trait clipe de cosmar in baza de antrenament din SUA. Dupa ce o persoana inarmata a deschis focul in campusul Universitatii din California, selectionerul Carlos Dunga a fost nevoit sa mute "Selecao" la 30 de kilomteri distanta de hotelul ocupat initial de fosta campioana mondiala.

acum 58 luni (2 Jun 2016)

Nationala de fotbal a Braziliei a trait clipe de cosmar in baza de antrenament din SUA. "Selecao" a fost nevoita sa se mute de pe terenurile Universitatii din California, dupa ce un individ a impuscat o persoana, iar in final s-a sinucis.

Reprezentativa din "Tara Cafelei" se afla in acet moment intr-un stagiu de pregatire pentru Copa America, turneu ce va avea loc in perioada 3-26 iunie, in Statele Unite.

Dupa ce o persoana inarmata a deschis focul in campusul Universitatii din California, selectionerul Carlos Dunga a fost nevoit sa mute "Selecao" la 30 de kilomteri distanta de hotelul ocupat initial de fosta campioana mondiala.

O persoana a fost impuscata mortal de atacator, iar cel din urma si-a pus capat zilelor in final. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro