Florin Zamfirescu, noul purtator de cuvant al PRM: "Ne baga pe o directie in care sa ne simtim vinovati ca ne iubim tara, ca ne iubim parintii"

Florin Zamfirescu, noul purtator de cuvant al PRM:

Ne baga pe o directie in care sa ne simtim vinovati ca ne iubim tara, ca ne iubim parintii, ca ne iubim cimitirul, ca ne iubim bunicii si traditiile.

acum 90 luni (26 Aug 2016)

Am decis sa ma implic in politica pentru ca mesajul pe care simt nevoia sa-l transmit este un apel la normalitate. Noi traim intr-o anormalitate permanenta si cred ca majoritatea populatiei Romaniei sta intr-o atitudine dezamagita, asteptand sa se intample ceva ca sa poata iesi din amorteala", a declarat Florin Zamfirescu, in noua sa calitate de purtator de cuvant al PRM.

"Noi trebuie sa oferim incredere celor 50% de nevotanti care stau acasa si care nu mai doresc sa faca efortul de a alege", a adaugat el, conform comunicatului PRM.

In opinia reprezentantului PRM, cei care sunt dezamagiti de guvernarile anterioare vor avea posibilitatea la alegerile parlamentare din acest an sa aiba o alternativa reala la actuala clasa politica. Si din acest motiv ma angajez sa transmit mai departe, sa conving oamenii de forta fabulosa pe care o au, doar votand.

Potrivit comunicatului mentionat, El a facut apel la spiritul nationalist si al mesajului patriotic pe care, de-a lungul timpului, Partidul Romania Mare l-a sustinut prin presedintele Corneliu Vadim Tudor. Ne baga pe o directie in care sa ne simtim vinovati ca ne iubim tara, ca ne iubim parintii, ca ne iubim cimitirul, ca ne iubim bunicii si traditiile. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro