Florin Zamfirescu: Iohannis este singurul care ar putea sa impiedice distrugerea tarii

Florin Zamfirescu: Iohannis este singurul care ar putea sa impiedice distrugerea tarii

Este un alogen, adica este sas, neamt, si e singurul care poate pune piciorul in prag, in ce priveste distrugerea acestei tari si cred ca e singurul care poate negocia in UE, si cu forta cea mai mare, care e Germania, ca Romania in sfarsit sa fie tratat de la egal la egal. Daca li se amana cercetarea, creste banuiala, in mod paradoxal, de cine o apara, cine o apara si atunci toata lumea va spune: domne, se intampla ceva, cand, de fapt, trebuia cat mai repede si starea de stres, a celui care urmeaza sa fie anchetat mai incolo, se amplifica odata cu asteptarea", a mai spus actorul Florin Zamfirescu.

acum 104 luni (2 Oct 2014)

Actorul a tinut sa precizeze ca a crezut in Victor Ponta, cand a ajuns in fruntea Guvernului, insa acum se declara dezamagit, pentru ca, in viziunea sa, ceea ce face premierul reprezinta un pericol foarte mare.

" Am spus, si m-au si certat multi, am zis ca eu cred in tineri si cand Victor Ponta a fost ales, am zis, dar de ce nu? Din dorinta de a fi ales, face niste erori fundamentale, imprastie, scurma intr-o gramada mica de bruma si face aceste pomeni electorale, care vor fi scump platite, imediat dupa alegeri. Se vede cu ochiul liber ca acesti oameni de la guvernare, de acum, sunt ca niste copii care se joaca cu focul, intr-o inconstienta olimpiana, cu zambetul pe buze", a declarat Florin Zamfirescu. Este Wiliam Branza, care are un aspect, dar nu poti sa crezi ca, venit atat de tarziu in anturaj, va putea sa faca fata si oamenii sunt tematori si nu se arunca, din pacate. Si atunci cred ca e adevarat ca sunt doi candidati: este Iohannis si este Ponta. Este un alogen, adica este sas, neamt, si e singurul care poate pune piciorul in prag, in ce priveste distrugerea acestei tari si cred ca e singurul care poate negocia in UE, si cu forta cea mai mare, care e Germania, ca Romania in sfarsit sa fie tratat de la egal la egal. Poporul nu mai vrea latraturi, poporul vrea un om linistit, care sa vorbeasca calm, sa spuna lucrurile o data si nu de cincizeci de ori, si care sa nu minta.

Pe de alta parte, intrebat de ce o femeie presedinte nu ar fi buna, actorul a indicat ca numai domna Macovei ar fi potrivita, pentru a ocupa scaunul de la Cotroceni. Doamna Udrea ar trebui sa se uite putin, in ziarele dinapoi, in emisiunile de dinapoi, si sa vada cum a fost privita in perioada tandemului, cand era ministru si cand cardasia cu Traian Basescu era la vedere si sa inteleaga ca oamenii nu uita. Aceasta doamna este foarte frumoasa, recunosc, dar sa nu mizeze pe asta pentru ca frumusetea nu tine de mancare (...) Sunt convins ca un neamt ne va arata noua cum ar treb... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro