Florin Tudose a murit. Psihiatrul a facut infarct

Florin Tudose a murit. Psihiatrul a facut infarct

Potrivit reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta Slobozia, SAJ a fost solicitat la ora 13.20 sa intervina in cazul unei persoane cazute la pamant in localitatea Cosereni, o ambulanta ajungand la locul respectiv in aproximativ trei minute. De asemenea, acesta a infiintat primul serviciu de Psihiatrie de Legatura, devenit centru de referinta pentru reforma in psihiatrie din Romania.

acum 114 luni (12 Oct 2014)

Potrivit reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta Slobozia, SAJ a fost solicitat la ora 13.20 sa intervina in cazul unei persoane cazute la pamant in localitatea Cosereni, o ambulanta ajungand la locul respectiv in aproximativ trei minute.

Dupa cateva zeci de minute de manevre de resuscitare, a fost declarat decesul. Potrivit medicilor, la fata locului a fost trimis si un echipaj SMURD de la Bucuresti, insa acesta a ajuns acolo cand psihiatrul era deja decedat. Florin Tudose se afla in evidentele medicilor de mai multi ani cu afectiuni medicale, el suferind de hipertensiune arteriala. Florin Tudose a scris peste 30 de carti de specialitate

Florin Tudose s-a nascut in 1952 la Bucuresti. A absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti si a devenit medic psihiatru. Acesta a publicat singur sau in colaborare peste 30 de carti de specialitate si peste 120 de articole dedicate psihiatriei. Printre acestea volumele: Vademecum in psihiatrie (1985), Orizonturile psihologiei medicale (2003), Sindroame ratacitoare (2005), Psihiatrie in practica medicala (2007), Tratat de psihopatologie si psihiatrie pentru psihologi (2011), Psihiatria medicului de familie (2013).

De asemenea, acesta a infiintat primul serviciu de Psihiatrie de Legatura, devenit centru de referinta pentru reforma in psihiatrie din Romania. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro