Florin Piersic a dezvaluit secretul la 80 de ani: cum a cucerit femeile cu care a impartit scena si viata

Florin Piersic a dezvaluit secretul la 80 de ani: cum a cucerit femeile cu care a impartit scena si viata

Numai patru ore a tinut spectacolul de pe scena Operei Romane - "Nu-ntreba cati ani am" cu care Florin Piersic i-a cadorisit pe clujeni de ziua lui (80 de ani). "Nu va suparati, sunteti o minune", o consoleaza, realizand ca a exagerat un pic si se intoarce la poveste: "Atunci, de aia va dau lectii la 80 de ani. Spectacolul a tinut de la 18.30 (Piersic a interpretat piesa Peer Gynt si a stat de vorba cu spectatorii) si pana la circa 22.30, dar...Florin Piersic a plecat de la Opera pe la 3 noaptea pentru ca nu a rezistat sa nu stea de vorba cu cei care-l adora.

acum 49 luni (29 Jan 2016)

Numai patru ore a tinut spectacolul de pe scena Operei Romane - "Nu-ntreba cati ani am" cu care Florin Piersic i-a cadorisit pe clujeni de ziua lui (80 de ani). Spun "numai" pentru a nu risca ce a patit vechiul prieten al lui Piersic, Dorel Visan, care a fost indeajuns de neinspirat sa-i spuna, de ziua lui, in fata salii pline a Operei, ca vorbeste prea mult. "Am crezut ca nu ma mai inviti sa te salut", spune tacticos Visan. "De ce sa nu te invit?", raspunde mieros Piersic. "Ma gandeam sa fac cu publicul o conventie, dupa ce termini, maine dimineata", continua Visan, atragand o repriza de rasete nervoase. "De cacaturi din astea m-am saturat, toata lumea numa asta spune, ma tarane, de un an de zile nu apar la televiziune. Domnule, in clipa cand apar, nu spun cine, o moderatoare spune: . "Si-ti spun si tie", se intoarce spre Visan, "mare cacanar esti, cum ai indraznit, ma, sa spui o asemenea tampenie?!. Vreti sa va spun ca din toata promotia mea mai suntem 4 din 29. Nu va e dor de Amza Pelea? De Iordache si de Caragiu si de altii. Cum sa vorbeasca, daca nu mai sunt cu noi. Voi asta asteptati, sa nu mai vorbesc?". Apoi se intoarce spre Visan: "Asa ca dragul meu Dorel Visan, numai asa nu trebuia sa incepi".

Cum sa cuceresti o femeie Unul dintre cele mai savuroase momente a fost cel in care, indragitul actor s-a aseszat pe scarile din fata scenei si a vorbit despre femei. Mie, sincer, eu nu am secrete, cred ca putine partenere am avut care nu m-au iubit in felul lor si eu le-am iubit pe ele. Dar ca sa poti sa joci corect si s-o faci sa creada in poveste, te faci ca o iubesti. M-ati inteles , azi un pic, maine un pic, si mai prinzi si o partenera care arata mai asa...", povesteste Piersic, uitandu-se spre o octagenara din primul rand. "Nu va suparati, sunteti o minune", o consoleaza, realizand ca a exagerat un pic si se intoarce la poveste: "Atunci, de aia va dau lectii la 80 de ani. Doctorii mei stiu sa va dea lectii din astea, dar nu ca mine. Cand iti place una t... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro