Florin Mergea, campion la Madrid! Victoria carierei pentru romanul de 30 de ani

Florin Mergea, campion la Madrid! Victoria carierei pentru romanul de 30 de ani

La 30 de ani, Florin Mergea a izbutit succesul carierei sale, dupa o victorie "la mustata" in finala turneului de la Madrid. Mergea (30 de ani) si Bopanna (35 de ani) formeaza o echipa abia de la inceputul lunii aprilie, cand ambii au renuntat la vechii lor parteneri si au decis sa concureze impreuna.

acum 59 luni (10 May 2015)

La 30 de ani, Florin Mergea a izbutit succesul carierei sale, dupa o victorie "la mustata" in finala turneului de la Madrid.

Meciul a fost controlat aproape in totalitate de Mergea si de Bopanna, pana la finalul setului secund, cand totul s-a decis la nivel de cativa centimetri. Matkowski si Zimonjici au revenit in tiebreakul setului doi de la 1-4 pentru a impinge partida in super tiebreak, acest "artificiu" gandit de sefii tenisului pentru a asigura un final palpitant. Au salvat o minge de meci

In super tiebreak, Mergea si Bopanna au condus cu 6-0 si parea ca nimic nu le mai sta in cale. Dar o serie de decizii neinspirate la fileu si de erori la serviciu, a dus scorul la 7-7! Matkowski si Zimnjic au avut o minge de meci la 9-8, dar returul sarbului s-a dus putin de tot in afara terenului. La 10-9, Mergea si Bopanna au fost din nou norocosi cand o minge a adversarilor a cazut la doua degete in afara tusei! Romanul a fost sustinut din tribuna de sotia sa, de altfel familia fiind cea care l-a indemnat sa se reapuce de tenis, dupa o perioada in care uitase racheta intr-un colt de debara.

Mergea (30 de ani) si Bopanna (35 de ani) formeaza o echipa abia de la inceputul lunii aprilie, cand ambii au renuntat la vechii lor parteneri si au decis sa concureze impreuna.

247.650 de euro vor imparti Mergea si Bopanna pentru victoria de la Madrid. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro