Florin Iordache, despre legile Justitiei: Nu se impune solicitarea unui punct de vedere al Comisiei de la Venetia

Florin Iordache, despre legile Justitiei: Nu se impune solicitarea unui punct de vedere al Comisiei de la Venetia

"Nu se impune solicitarea unui punct de vedere de la Venetia pentru ca presedintele nu e exclus nici din procedura de numire, nici din procedura de revocare.

acum 32 luni (21 Nov 2017)

"Nu se impune solicitarea unui punct de vedere de la Venetia pentru ca presedintele nu e exclus nici din procedura de numire, nici din procedura de revocare. La cum arata acum, nu se impune cererea unui punct de vedere de la Comisia de la Venetia", a declarat Florin Iordache, seful Comisiei speciale din Parlament care trebuie sa puna in acord deciziile CCR cu legislatia penala.

Florin Iordache a trimis, luni, o scrisoare BP-urile prin care solicita ca acest for sa poata modifica si completa toate actele din domeniul Justitiei. Cu 198 de voturi "pentru" si doar 119 "impotriva" Parlamentul a acordat puteri sportite comisiei speciale conduse de autorul OUG 13, Florin Iordache. "Cred ca cea mai mare greseala o facem sa constituim aceasta comisie care sa rezolve toate problemele Justitiei. Va spun de aici ca modul cum s-a constituit comisia sic el care reprezinta comisia vor fi elemente de dezavantaje serioase", a declarat senatorul Traian Basescu, in timpul sedintei plenului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro