Florin Iordache, autorul celebrei OUG 13, recompensat de PSD cu functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor

Florin Iordache, autorul celebrei OUG 13, recompensat de PSD cu functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor

In seara de 31 ianuarie face publica adoptarea OUG prin care erau dezincrimate mai multe fapte de coruptie, iar asta da nastere unui val mare de proteste, care se traduc si prin demisia acestuia de la Justitie.

acum 78 luni (3 Apr 2017)

"Aceasta functie a ramas vacanta ca urmare a numirii doamnei Rovana Plumb in functia de ministru delegat pentru Fonduri Europene.

Florin Iordache, de la "Martea Neagra" la "alta intrebare"

Deputatul PSD a ajuns in atentia publica dupa adoptarea faimoasei OUG 13 pentru modificarea legislatiei penale, care a produs cea mai mare miscare stradala din Romania postcomunista. Iordache este cunoscut despre figura centrala din cazul "Martea Neagra", prin care deputatii USL de la acea vreme au modificat mai multe acte normative in favoarea politicienilor cu probleme penale.

"Deputatul Florin Iordache (PSD) este care a coordonat, in Parlament, modificarile aduse Codului Penal de Comisia Juridica a Camerei Deputatilor si aprobarea proiectului de lege privind amnistia si gratierea. Desi nu ocupa oficial functia de lider de grup al PSD, Iordache este cel care supravegheaza toate miscarile din Parlament ale social-democratilor in privinta proiectelor legislative", se arata intr-un articol semnat de cei de la Gandul. In seara de 31 ianuarie face publica adoptarea OUG prin care erau dezincrimate mai multe fapte de coruptie, iar asta da nastere unui val mare de proteste, care se traduc si prin demisia acestuia de la Justitie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro