Florin Daniel Lascau nu va candida pentru un nou mandat la presedintia Federatiei Romane de Judo

Florin Daniel Lascau nu va candida pentru un nou mandat la presedintia Federatiei Romane de Judo

Pasii pe agenda de lucru a Federatiei Romane de Judo sunt: - sedinta Comitetului Director FRJ in 13 decembrie 2016 - dezbaterea motiunii de neincredere in 14 decembrie 2016 - Pregatirea Adunarii Generale Ordinare de Alegeri in 13-14 ianuarie 2017 Astfel FRJ va putea incepe un nou ciclu olimpic cu o noua conducere si o noua strategie", precizeaza Lascau.

acum 91 luni (9 Dec 2016)

Lascau, devenit presedinte al FRJ in noiembrie 2015, spune ca isi va continua activitatea in judo international, dar va sprijini judo-ul romanesc pentru a obtine medalii la Jocurile Olimpice din 2020 din Japonia.

"Doresc sa mentionez ca la urmatoarele alegeri nu voi candida la pozitia de presedinte FRJ, dar cu toate acestea, continuindu-mi activitatea in judo international, voi ramane aproape de judo-ul romanesc, sprijinindu-l, pentru a obtine medalii la Jocurile Olimpice din 2020 chiar in Japonia, patria judo-Iui", a scris Lascau pe profilul sau de Facebook.

In acelasi mesaj, intitulat "Totul pentru Tokyo 2020", Lascau descrie si urmatorii pasi de pe agenda de lucru a Federatiei Romane de Judo.

Pasii pe agenda de lucru a Federatiei Romane de Judo sunt:

- sedinta Comitetului Director FRJ in 13 decembrie 2016

- dezbaterea motiunii de neincredere in 14 decembrie 2016

- Pregatirea Adunarii Generale Ordinare de Alegeri in 13-14 ianuarie 2017

Astfel FRJ va putea incepe un nou ciclu olimpic cu o noua conducere si o noua strategie", precizeaza Lascau.

Florin Daniel Lascau a preluat mandatul de presedinte al FRJ in 2015, dupa ce Doru Sapta a demisionat. Cand a fost numit presedinte la FRJ, Lascau era si Director Sportiv in cadrul Federatiei Internationale de Judo. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro