Florin Calinescu vrea sa "reinvie" "Chestiunea Zilei": "Cu manutele astea doua, mesteresc o treaba noua"

Dupa revenirea spectaculoasa la Pro TV, in calitate de membru al juriilor emisiunilor "Romanii au talent" ti "Uite cine danseaza", Florin Calinescu ar putea sa fie vazut, in viitor, intr-o postura devenita deja emblema, anume prezentator al celebrei emisiuni "Chestiunea Zilei".

acum 77 luni (23 Jun 2017)

Dupa revenirea spectaculoasa la Pro TV, in calitate de membru al juriilor emisiunilor "Romanii au talent" ti "Uite cine danseaza", Florin Calinescu ar putea sa fie vazut, in viitor, intr-o postura devenita deja emblema, anume prezentator al celebrei emisiuni "Chestiunea Zilei". Calinescu scrie pe Facebook ca "studiaza posibilitatea" de a relua emisiunea, iar daca nu o va readuce pe micile ecrane, atunci se gandeste sa o faca in mediul online. Cand am fost invitat de Pro TV sa fac ce ati vazut in ultimul an, am fost bombardat de mii de indemnuri sa reiau . Daca nu se va putea pe TV, sa fiti siguri ca o voi face aici (n.r. Esti un mare actor", "Floriiiiiiiinnn Calinescuuuuu....", "Hai mai repede, va simtim lipsa", "Mi-ar placea sa va vad disecand cu umor vremurile acestea", au fost o parte dintre comentariile fanilor entuziasmati.

"Chestiunea Zilei" a fost o emisiune de televiziune difuzata la Pro TV si produsa de Media Pro Pictures din Buftea intre 1996-2000 si 2004 in Teatrul Giulesti. Emisiunea era un talk show de tipul late-night, similar formatului american al emisiunii lui Jay Leno, arata pagina de Wikipedia dedicata emisiunii. Printre invitatii de seama ai emisiunii s-au numarat Emir Kusturica, Goran Bregovici, Jamie Bergman, Claudia Schiffer si Larry Hagman, dar si numerosi oameni politici, cum ar fi Emil Constantinescu si Traian Basescu. Emisiunea era cunoscuta si pentru scenetele umoristice in care oamenii "devin inamicii institutiilor care ar trebui sa-i serveasca" si "lipsa de reactie a acestora fata de practicile represive ale institutiilor". In 2014 si in 2016, Florin Calinescu afirmare ca dorea sa readuca "Chestiunea Zilei" pe micile ecrane, dar ideile nu s-au concretizat. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro