Florin Calinescu, profit de sapte milioane de euro de la o singura firma pe care o detine

Fostul realizator de televiziune, unul dintre oamenii de baza ai "imperiului Pro TV", este in prezent un om de afaceri de succes, acesta reusind sa aiba un profit de sapte milioane de euro de la o singura firma la care este asociat majoritar.

acum 91 luni (25 Aug 2015)

Fostul realizator de televiziune, unul dintre oamenii de baza ai "imperiului Pro TV", este in prezent un om de afaceri de succes, acesta reusind sa aiba un profit de sapte milioane de euro de la o singura firma la care este asociat majoritar. Astfel, singura firma care, prin obiectul principal de activitate, are legatura cu omul de televiziune este FLORIN CALINESCU MEDIA COMPANY IMPEX SRL Bucuresti, societate care pentru anul trecut a raportat un profit net de 31.744.727 lei, adica peste sapte milioane euro la cursul actual, noteaza Supervizor.ro.

Firma mentionata a avut in 2014 o cifra de afaceri de 1,75 milioane lei, dar a raportat venituri de 35,86 milioane lei si cheltuieli de 4,12 milioane lei. Diferenta foarte mare dintre venituri si cifra de afaceri este motivata de faptul ca banii nu vin din activitatea curenta a firmei (din vanzari), ci provin dintr-o tranzactie cu actiuni, mentioneaza aceeasi sursa citata.

Pe langa acestea, Florin Calinescu mai este asociat majoritar la alte cinci firme FULMED SRL Medias, OPTIMEC PROD SRL Bucuresti, PRO OPTICA SERVICE & COMPONENTS SRL Bucuresti, PROFIT SINOPSIS SRL Bucuresti si ROVSOL SRL Bucuresti.

"Una din cele mai mari vedete de televiziune din Romania, care va ramane in istoria televiziunii, a fost si ramane Florin Calinescu", scrie Doina Gradea pe blogul oaresuntunporc.ro, citata de Paginademedia.ro, fosta asistenta a lui Adrian Sarbu dezvaluind mai multe aspecte legate de Calinescu. Am mers cu Florin Calinescu si cu Adrian Sarbu la stadionul Steaua la un meci de fotbal. In cateva secunde, mii de spectatori nu se mai uitau la meci, ci ii faceau cu mana lui Florin Calinescu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro