Florin Andone, aproape de a rata Campionatul European

Florin Andone, aproape de a rata Campionatul European

Cu trei etape inainte de finalul sezonului din Segunda, Florin Andone si Cordoba se afla pe locul 9 in clasament, dar este la doar un punct distanta de pozitia a sasea, ultima care permite accesul la barajul de promovare.

acum 84 luni (25 May 2016)

Atacantul Florin Andone (23 de ani) risca sa nu prinda nationala Romaniei pentru Campionatul European.

Astfel, reprezentativa "tricolora" poate ramane fara unul dintre jucatorii de baza, daca Andone nu se va prezenta la lotul nationalei pana pe 29 mai.

Aceasta reprezinta data limita la care cluburile au obligatia de a-si lasa jucatorii sa se prezinte la echipele nationale. Cu trei etape inainte de finalul sezonului din Segunda, Florin Andone si Cordoba se afla pe locul 9 in clasament, dar este la doar un punct distanta de pozitia a sasea, ultima care permite accesul la barajul de promovare. Ne-am dorit sa vina mai devreme, dar se poate sa nu fie lasat de club. Va fi foarte greu sa-l avem inainte de data la care regulamentul UEFA obliga cluburile sa dea drumul jucatorilor. Am avut o discutie - nu eu personal, ci un colaborator de-al meu, atunci cand a fost in Spania - si nu mai cred ca se poate rezolva sa vina mai devreme. Speram sa fie sanatos, pentru ca altfel ne obliga la alte miscari in ofensiva. Dar, deocamdata, ma gandesc la atacantii pe care ii avem", a declarat selectionerul nationalei Romaniei. "Tricolorii" au jucat de la egal la egal cu detinatoarea ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro