Florin Andone a vorbit despre accidentarea suferita la meciul cu Georgia: "Abia astept ziua de vineri"

Florin Andone a vorbit despre accidentarea suferita la meciul cu Georgia:

Florin Andone, atacantul echipei nationale, a declarat ca este apt de joc pentru meciul cu Franta, chiar daca a suferit o fractura la un deget. De abia astept ziua de vineri, sa inceapa meciul si sa fiu si acolo sa vedem daca va merge totul bine.

acum 82 luni (7 Jun 2016)

Florin Andone, atacantul echipei nationale, a declarat ca este apt de joc pentru meciul cu Franta, chiar daca a suferit o fractura la un deget.

Florin Andone a suferit o fractura la un deget al mainii drepte, la meciul amical disputat contra Georgiei. Varful Cordobei va evolua la turneul final cu un bandaj special si a spus ca abia asteapta ziua de vineri, atunci cand Romania va infrunta Franta. Bandajul este pentru a ma proteja, sa nu fie ceva mai grav. De abia astept ziua de vineri, sa inceapa meciul si sa fiu si acolo sa vedem daca va merge totul bine. Eu m-am simtit la fel ca toti jucatorii, ca toti colegii mei. Important e sa imbraci tricoul Romaniei, sa il porti cu mandrie si sa dai totul pe teren. Lumea te va aprecia pentru atitudinea ta si pentru modul in care te vad ei pe teren", a spus Andone pentru frf.ro. Citeste si:

+Candidatul cu patru case, doua terenuri, dar si... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro