Florile mutante de la Fukushima: margarete cu doua "capete" si patru lujeri

Florile mutante de la Fukushima: margarete cu doua

Plantele cu mutatii ce cresc in jurul centralei nucleare Fukushima din Japonia, unde a avut loc dezastrul nuclear in urma cu patru ani, au fost surprinse de utilizatorul japonez de Twitter @Sain_Kaidu, care locuieste in orasul Nasushiobara, la aproximativ 110 kilometri de centrala nucleara, noteaza "Daily Mail".

acum 66 luni (23 Jul 2015)

Plantele cu mutatii ce cresc in jurul centralei nucleare Fukushima din Japonia, unde a avut loc dezastrul nuclear in urma cu patru ani, au fost surprinse de utilizatorul japonez de Twitter @Sain_Kaidu, care locuieste in orasul Nasushiobara, la aproximativ 110 kilometri de centrala nucleara, noteaza "Daily Mail". Florile anormale ce au crescut langa Fukushima nu reprezinta un soc foarte mare, mai ales ca in zona au fost descoperite si fructe cu forme neobisnuite.

Tweet-ul japonezului, tradus de "International Business Times", explica: "Cea din dreapta a crescut si apoi s-a despartit in doua tulpini si are doua flori conectate una de alta cu patru lujeri de floare, legati ca o curea". Criticii au reactional la imaginile cu florile de pe retelele sociale, sustinand ca sunt prelucrate, dar aceasta "boala" a florilor este un fenomen real. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro