Flori pentru spectatori: jucatorii nationalei au impartit trandafiri la antrenament. Bogdan Stancu e incert

Flori pentru spectatori: jucatorii nationalei au impartit trandafiri la antrenament. Bogdan Stancu e incert

Daum: Eriksen e un jucator important Tehnicianul german Cristoph Daum a declarat ca ar fi o greseala ca jucatorii nationalei Romaniei sa se concentreze asupra unui singur jucator, cum ar fi mijlocasul ofensiv Christian Eriksen de la Tottenham Hotspur, neglijand astfel alti fotbalisti ai reprezentativei Danemarcei.

acum 86 luni (20 Mar 2017)

"Ramane de vazut daca stafful medical va putea sa il refaca pe Bogdan Stancu", a declarat secundul Ionut Badea despre jucatorul lui Bursaspor, care are o coasta fisurata.

Meciul de la Cluj va fi arbitrat de o brigada engleza cu Martin Atkinson la centru. In varsta de 42 de ani, arbitrul din Bradford este pe lista FIFA din 2003 si are in palmares prezenta la Campionatul European din 2016 si a condus totdata finala Europa League din 2015.

Meciul dintre Romania si Danemarca se disputa duminica, de la ora 21.45, si va fi transmis in direct de TVR 1.

Daum: Eriksen e un jucator important

Tehnicianul german Cristoph Daum a declarat ca ar fi o greseala ca jucatorii nationalei Romaniei sa se concentreze asupra unui singur jucator, cum ar fi mijlocasul ofensiv Christian Eriksen de la Tottenham Hotspur, neglijand astfel alti fotbalisti ai reprezentativei Danemarcei.

"Am analizat echipa Danemarcei si intr-adevar Eriksen e un jucator excelenta forma, atat la echipa nationala, cat si la Tottenham. Si o sa fiu criticat: Suntem concentrati in totalitate, nu numai asupra lui Eriksen, ci si asupra altor jucatori. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro