Florentina Marincu, medalie de bronz la saritura in lungime, la CE de sala de la Praga

Florentina Marincu, medalie de bronz la saritura in lungime, la CE de sala de la Praga

Florentina Marincu, dupa bronz la CE de atletism: Am inceput sa plang cand am fost sigura de medalie Atleta Florentina Marincu, medaliata cu bronz la saritura in lungime, sambata, la CE de sala de la Praga, a declarat dupa premiere ca a inceput sa planga in timpul concursului, cand a fost sigura de castigarea medaliei, "ca si mama in fata televizorului".

acum 65 luni (8 Mar 2015)

Cea mai buna saritura a Florentinei Marincu a masurat 6,79 metri, performanta cu care a cucerit medalia de bronz a probei, dupa incercari la 6,59 metri, 6,60 metri, 6,70 metri, si doua ratari.

La randul sau, Alina Rotaru a avut cea mai buna performanta de 6,74 metri, celelalte incercari masurand 6,50 metri, 6,53 metri si 6,69 metri.

Proba a fost castigata de Ivana Spanovici (6,98 metri, nou record national al Serbiei), urmata pe podium de Taroum Moguenara (Germania, 6,83 metri, cea mai buna performanta personala a sezonului).

Florentina Marincu, dupa bronz la CE de atletism: Am inceput sa plang cand am fost sigura de medalie

Atleta Florentina Marincu, medaliata cu bronz la saritura in lungime, sambata, la CE de sala de la Praga, a declarat dupa premiere ca a inceput sa planga in timpul concursului, cand a fost sigura de castigarea medaliei, "ca si mama in fata televizorului". Am stiut ca pot sa iau o medalie", a declarat Florentina Marincu, citata de site-ul oficial al FR Atletism.

La randul sau, Alina Rotaru, ocupanta locului 4 in finala de sambata a declarat: "Sunt multumita!

Bronz si pentru "strutul" Oprea

Atletul Marian Oprea a cucerit, sambata, medalia de bronz la triplusalt, la Campionatele Europene de sala de la Praga, la patru ani de la ultima sa performanta similara.

Marian Oprea a debutat in finala cu o saritura de 16,74 metri, cea mai buna performanta personala a sezonului, imbunatatita din a doua incercare la 16,91 metri, pentru ca urmatoarele sarituri reusite sa masoare 16,80 si 16,73 metri.

Medalia de aur a probei a fost castigata de portughezul Nelson Evora (17,21 metri, cea mai buna performanta personala a sezonului), iar cea de argint de Pablo Torrijos (17,04 , nou record national al Spaniei).

Potrivit anuntului FR Atletism, ob... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro