Fiul vicepresedintelui american Joe Biden a murit la varsta de 46 de ani

"Cu inimi frante, Hallie, Hunter, Ashley, Jill si eu anuntam trecerea in nefiinta a sotului, fratelui si fiului nostru Beau, dupa ce a luptat cu cancerul cerebral cu aceeasi integritate, tarie si acelasi curaj de care a dat dovada in fiecare zi din viata lui. Beau si-a pierdut mama si sora pe cand avea varsta de patru ani, intr-un accident de masina, in care el si fratele lui mai mic au fost grav raniti.

acum 76 luni (31 May 2015)

"Cu inimi frante, Hallie, Hunter, Ashley, Jill si eu anuntam trecerea in nefiinta a sotului, fratelui si fiului nostru Beau, dupa ce a luptat cu cancerul cerebral cu aceeasi integritate, tarie si acelasi curaj de care a dat dovada in fiecare zi din viata lui. Stim ca spiritul Beau va dainui in noi toti, mai ales prin curajoasa lui sotie Hallie si prin cei doi copii remarcabili, Natalie si Hunter. Capitan in Garda Nationala Delaware, a fost veteran al razboiului din Irak si a fost decorat cu Steaua de Bronz. In calitate de procuror general a luptat pentru cei neputinciosi si si-a facut o misiune din a proteja copiii de abuz. Dincolo de realizarile sale profesionale, Beau era sot, tata, fiu si frate. Beau Biden a fost, pur si simplu, cel mai bun om pe care oricare dintre noi l-a cunoscut vreodata?", sunt cuvintele transmise de vicepresedintele Joe Biden intr-un comunicat. Biden a suferit probleme de sanatate din 2010, cand a avut un accident vascular cerebral, care nu a afectat insa abilitatile sale motorii sau de vorbire. Si presedintele Barack Obama si-a exprimat condoleantele in numele sau si al sotiei. Beau Biden a fost "un bun si devotat catolic, cu inima mare, un om profund credincios, care si-a pus amprenta asupra vietilor celor din jur, in inimile carora va trai. Dar, mai presus de orice realizase in viata, nimic nu-l facea mai mandru, mai fericit si mai atent decat familia sa iubitoare si devotata. Joe este unul dintre cei mai puternici oameni pe care i-am cunoscut si nimic nu conteaza pentru el mai mult decat familia.

Beau Biden, la ceremonia in cadrul careia tatal sau a depus juramantul de vicepresedinte, in 2013 FOTO AP Cel mai mare dintre fiii vicepresedintelui american devenise una dintre figurile publice populare ale statului Delaware si intentiona sa candideze la postul de guvernator al acestui stat, la alegerile din 2016, potrivit BBC. In septembrie 2009, Beau Biden a terminat un stagiu de un an in Irak, unde a activat in functia de capitan al ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro