Fiul unui politician a batut un politist. Daniel Plescan e judecat si in dosarul studentei nimfomane si a damelor de lux

Fiul unui politician a batut un politist. Daniel Plescan e judecat si in dosarul studentei nimfomane si a damelor de lux

Daniel Plescan (27 de ani) a fost ridicat, miercuri, de politisti si adus la sediul Politiei din Petrosani, unde este audiat dupa un scandal petrecut marti seara, pe o terasa din municipiu. Anchetatorii sustin ca tanarul refuza sa munceasca si ducea un trai parazitar, obisnuind sa ceara mamei sale sume de bani care sa ii asigure traiul sau sa se intretina din sumele realizate din prostitutie de prietena sa, Mihaela Ciociu, a carei activitate a cunoscut-o in detaliu si, in timp, a ajuns sa o incurajeze si sa o controleze, pentru a maximiza veniturile obtinute de aceasta.

acum 79 luni (13 Jul 2016)

Daniel Plescan (27 de ani) a fost ridicat, miercuri, de politisti si adus la sediul Politiei din Petrosani, unde este audiat dupa un scandal petrecut marti seara, pe o terasa din municipiu.

Beizadea de Valea Jiului

Recent, Daniel Plescan a fost condamnat, in prima instanta, la trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul prostituatelor de lux din hotelurile Vaii Jiului.

Daniel Plescan (27 de ani), Mihaela Ciociu (24 de ani) si Silviu Prata (35 de ani) sunt judecati pentru infractiuni de proxenetism si trafic de minori.

Studenta Mihaela Ciociu era iubita lui Daniel Plescan, cu care locuia impreuna, iar potrivit anchetatorilor se ocupa de inlesnirea practicarii prostitutiei si de obtinerea de foloase patrimoniale de pe urma mai multor tinere, printre care si minore cu varste cuprinse intre 16 si 17 ani, informau anchetatorii.

Banii ajungeau la Plescan

Anchetatorii sustineau in rechizitoriu ca Daniel Plescan era un intretinut care avea grija insa ca prietena lui sa nu il insele cu banii pe care ii oferea acestuia, castigati din prostitutie. Anchetatorii sustin ca tanarul refuza sa munceasca si ducea un trai parazitar, obisnuind sa ceara mamei sale sume de bani care sa ii asigure traiul sau sa se intretina din sumele realizate din prostitutie de prietena sa, Mihaela Ciociu, a carei activitate a cunoscut-o in detaliu si, in timp, a ajuns sa o incurajeze si sa o controleze, pentru a maximiza veniturile obtinute de aceasta.

"In 8 iulie 2014, ora 1:03, inculpatul Daniel Plescan este contactat telefonic de catre mama sa, Dorina Plescan, aceasta reprosandu-i ca nu vrea sa se linisteasca, moment in care intre cei doi izbucneste o cearta iar Daniel Plescan ii spune: "pai nu am o munca mama...ca-s interlop! Peste 7.000 de lei ar fi obtinut Plescan, de la Mihaela.

Daniel Plescan avea grija chiar sa ii reproseze... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro