Fiul unui fost colonel din MAI, suspectat de un asasinat comis in anul 1998. Victima, un om de afaceri

Agresorul a fost de la inceputul anilor 2000 si pana de curand, cercetat, judecat si inchis in numeroase dosare penale pentru fapte precum furt, viol, fals de indentitate, fals intelectual, vatamare corporala si fuga de la locul accidentului.

acum 55 luni (22 Jun 2016)

Alexandru Gaina, fiul unui fost colonel din cadrul MAI, conform unor surse apropiate anchetei, este principalul suspect in cazul asasinarii omului de afaceri Mihai Ionescu, in iulie 1998. Serviciul Omoruri si Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti au facut, miercuri dimineata, o perchezitie in locuinta suspectului, de unde l-au saltat si l-au dus la audieri.

Omul de afaceri Mihai Ionescu a fost impuscat pe15 iulie 1998, in timp ce acesta se intorcea acasa, pe strada Mieilor din sectorul 2 al Capitalei.

Agresorul a fost de la inceputul anilor 2000 si pana de curand, cercetat, judecat si inchis in numeroase dosare penale pentru fapte precum furt, viol, fals de indentitate, fals intelectual, vatamare corporala si fuga de la locul accidentului. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro