Fiul premierului propus, Viorica Dancila, intr-un mesaj agramat pentru Klaus Iohannis: "Nu esti Presedintele Meu"

Fiul premierului propus, Viorica Dancila, intr-un mesaj agramat pentru Klaus Iohannis:

Din analiza profilului de Facebook a lui Victor Dancila mai reiese ca acesta este fan al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti, dar si fan Liviu Dragnea, Adrian Nastase sau Victor Ponta, politicieni cu care fiul Vioricai Dancila a tinut sa aiba o poza pe care sa o posteze ulterior pe Facebook. Cu o zi inainte de atacul lansat la Klaus Iohannis, fiul Vioricai Dancila o ataca pe "basista" Raluca Turcan, intrand si de aceasta data in contradictie cu prietenii care nu ii impartaseau punctul de vedere.

acum 62 luni (17 Jan 2018)

Absolvent al Liceului Teoretic din Videle si al Universitatii Ecologice din Bucuresti (prima universitate privata din Romania), angajat al OMV - Petrom, unde tatal sau este manager, iar mama sa a lucrat in trecut ca inginer. Acesta este, conform descrierii de pe profilul sau de Facebook, CV-ul lui Victor Dancila, fiul premierului propus, Viorica Dancila.

Din analiza profilului de Facebook a lui Victor Dancila mai reiese ca acesta este fan al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti, dar si fan Liviu Dragnea, Adrian Nastase sau Victor Ponta, politicieni cu care fiul Vioricai Dancila a tinut sa aiba o poza pe care sa o posteze ulterior pe Facebook. Cel putin asa reiese dintr-o postare facuta pe Facebook de tanar in 2 februarie 2017, cand mama sa condamna la Bruxelles protestele masive impotriva Ordonantei 13.

Postarea lui Victor Dancila contine o poza a lui Klaus Iohannis si urmatorul mesaj, pe care il vom reda exact asa cum apare pe pagina de Facebook a tanarului: "Te-ai opus cind Ponta a vrut sa interzica exportul de lemn pt a opri distrugerea Padurilor, Te-ai opus desfiintarii a 102 Taxe si Cresterii Pensiilor , Burselor, Salariilor medicilor si Salariului Minim. Te-ai opus primei numiri de Premier facuta de Alesii Poporului Roman fara a prezenta motivarea.

O prietena a tanarului a reactionat, sustinand ca ii va da block lui Victor Dancila pentru ca nu poate avea in lista sa prieteni cu o astfel de gandire. "Ghinion toti trebuie sa doar 1 partid dar asta e democratia fiecare cu convingerile lui", a venit raspunsul lui Victor Dancila. Semnat, o persoana care nu simpatizeaza nici un partid politic", ii scrie o alta tanara lui Victor Dancila. Un presedinte al "Romaniei" implicit al tuturor romanilor ar trebui sa nu dezbine ci sa apropie romanii si sa fie un mediator nu un jucator", scrie fiul Vioricai Dancila.

In final, Victor Dancila mai lasa un comentariu din care este dest... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro