Fiul omului de afaceri Sever Muresan ameninta ca se sinucide: el sta pe o macara de aproape 8 ore

Fiul omului de afaceri Sever Muresan ameninta ca se sinucide: el sta pe o macara de aproape 8 ore

Stefan Muresan (35 de ani), fiul omului de afaceri Sever Muresan, s-a urcat de la ora 10.30 dimineata pe o macara din cartierul Militari si ameninta ca se va sinucide. Potrivit unui comunicat remis de catre Julia Muresan, in 5 martie 2010, Curtea Corectionala a Tribunalului de Mare Instanta din Lille "l-a achitat pe omul de afaceri si fostul jucator de tenis Andrei Sever Muresan, in dosarul in care a fost acuzat de catre Rolf Gehrig, fostul sau angajat".

acum 60 luni (27 Sep 2017)

Stefan Muresan (35 de ani), fiul omului de afaceri Sever Muresan, s-a urcat de la ora 10.30 dimineata pe o macara din cartierul Militari si ameninta ca se va sinucide. La ora 19.00, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta din Bucuresti ne-au transmis ca Stefan Muresan se afla in continuare pe macara si nu da semne ca ar dori sa coboare.

La fata locului se afla echipaje de pompieri si o echipa de negociatori care incearca sa il convinga pe barbat sa renunte la protest, au declarat pentru News.ro reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov.

Seful de la Banca Dacia Felix Sever Muresan are 68 de ani, a fost membru al echipei de Cupa Davis a Romaniei si primul tenismen roman inclus in Association of Tennis Professionals. Afaceristul a fost implicat de-a lungul ultimelor doua decenii in mai multe dosare penale, fiind acuzat de procurori de delapidare si alte infractiuni economice. Curtea Corectionala a Tribunalului de Mare Instanta din Lille, Franta, l-a achitat pe omul de afaceri Sever Muresan, cetatean cu dubla cetatenie, romana si franceza, in procesul in care era acuzat ca ar fi ordonat uciderea unui om de afaceri elvetian. Potrivit unui comunicat remis de catre Julia Muresan, in 5 martie 2010, Curtea Corectionala a Tribunalului de Mare Instanta din Lille "l-a achitat pe omul de afaceri si fostul jucator de tenis Andrei Sever Muresan, in dosarul in care a fost acuzat de catre Rolf Gehrig, fostul sau angajat". Sever Muresan este mai cunoscut pentru activitatea Bancii Dacia Felix si a turneului de tenis masculin de la Bucuresti. Dar chiar daca devenise in 1994 actionar majoritar al Bancii Dacia Felix, un an mai tarziu, din cauza presiunilor politice pentru a se afilia partidului de guvernamant, ca sponsor electoral al PDSR, Sever Muresan demisioneaza din Consiliul de Administratie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro