Fiul Madonnei a fost arestat pentru posesie de canabis dupa ce vecinii sai au alertat politia

Fiul Madonnei a fost arestat pentru posesie de canabis dupa ce vecinii sai au alertat politia

Surse au declarat pentru "The Sun" ca Rocco a fost vazut aruncand ceva din mana atunci cand a aparut politia, dar cand ofiterii au observat urme de canabis pe hainele lui, au inceput sa-l perchezitioneze si au gasit o cantitate mica de droguri.

acum 50 luni (23 Nov 2016)

Adolescentul de 16 ani, fiul pe care Madonna il are impreuna cu regizorul Guy Richie, a fost vazut "fumand sau consumand droguri" in apropierea casei sale din nordul Londrei, arata Daily Mail.

Surse au declarat pentru "The Sun" ca Rocco a fost vazut aruncand ceva din mana atunci cand a aparut politia, dar cand ofiterii au observat urme de canabis pe hainele lui, au inceput sa-l perchezitioneze si au gasit o cantitate mica de droguri. El a fost arestat la data de 28 septembrie, dus la o sectie de politie din nordul Londrei si ulterior eliberat pe cautiune. Avocatii lui Guy Richie au argumentat ca Rocco a fost stabilit la scoala in Londra si, in septembrie, regizorul a castigat batalia dupa noua luni, convenind cu artista ca adolescentul sa continue sa traiasca la Londra. Potrivit TMZ, Madonna a crezut ca Guy Richie l-a intors pe Rocco impotriva ei si il considera pe acesta mult prea permisiv cu fiul lor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro