Fiul lui Bob Marley a dezvaluit un lucru surprinzator legat de pasiunile tatalui sau

Fiul lui Bob Marley a dezvaluit un lucru surprinzator legat de pasiunile tatalui sau

Cantaretul de reggae Stephen Marley (44 de ani) spune ca isi aminteste abilitatile remarcabile ale tatalui sau pentru ping-pong, insa lucrul care i-a ramas cu adevarat intiparit in memorie este ca Bob iubea alergatul. Bob Marley i-a spus odata unui jurnalist: "Daca vrei sa ma cunosti cu adevarat, va trebui sa joci fotbal impotriva mea si a trupei mele (The Wailers)" In ciuda felului in care cultura pop a distorsionat perceptia oamenilor despre Bob Marley de-a lungul timpului, poate ca este momentul sa-l privim acum ca pe un sportiv infocat.

acum 75 luni (1 Sep 2016)

Cantaretul de reggae Stephen Marley (44 de ani) spune ca isi aminteste abilitatile remarcabile ale tatalui sau pentru ping-pong, insa lucrul care i-a ramas cu adevarat intiparit in memorie este ca Bob iubea alergatul. Bob Marley, omul care, potrivit miturilor, fuma aproximativ 500 de grame de marijuana pe saptamana, "obisnuia sa sprinteze". Mai mult, Stephen (foto jos) si-a amintit ca tatal sau obisnuia sa organizeze saptamanal cross-uri in familie. Ii invingeam pe toti", a spus muzicianul razand, adaugand ca Bob era foarte atletic.

Stephen Marley FOTO Huffington Post Ziggy Marley, un alt fiu al cantaretului, a spus in trecut ca tatal sau obisnuia sa alerge dimineata, dar nu a mentionat ca Bob mergea pana la a organiza intreceri in familie. Cu toate acestea, abilitatile atletice ale lui Bob Marley nu sunt ceva cu totul nou, avand in vedere ca se stie deja despre el ca era un talentat jucator de soccer. Bob Marley i-a spus odata unui jurnalist: "Daca vrei sa ma cunosti cu adevarat, va trebui sa joci fotbal impotriva mea si a trupei mele (The Wailers)" In ciuda felului in care cultura pop a distorsionat perceptia oamenilor despre Bob Marley de-a lungul timpului, poate ca este momentul sa-l privim acum ca pe un sportiv infocat. Cu toate acestea, Stephen este mandru ca tatal lui a devenit un simbol atat de prezent peste tot in lume, indiferent de forma lui. Intentia lui Marley cu primul album, "Revelation Part I: The Root of Life", a fost de a arata de unde a pornit muzica reggae, iar cu noul album, muzicianul vrea ca ascultatorii sa-si imagineze ce poate deveni muzica reggae in continuare. Bob Marley a avut 12 copii: trei cu sotia sa, Rita, doi adoptati din foste relatii ale Ritei si restul de sapte cu alte femei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro