Fiul directorului de ingrijiri de la Spitalul Municipal Oradea a murit in mod subit, la 17 ani

"Cercetarile sunt efectuate de catre politistii Biroului de Investigare a Criminalitatii impotriva Persoanei Oradea sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bihor.

acum 30 luni (16 Mar 2018)

Stefan Barabas, in virsta de 17 ani, le-a spus parintilor ca nu se simte bine.

Parintii au sunat la 112, iar tanarul a fost dus cu o ambulanta la Unitatea de Primire a Urgentelor de la Spitalul Judetean din Oradea. Preluat in stop cardio-respirator, Stefan a fost resuscitat de medici timp de o ora, dar fara rezultat.

Decesul tanarului va fi anchetat de Politie si Parchet, pentru ca moartea a fost subita, in cazul unei persoane atat de tinere.

"Cercetarile sunt efectuate de catre politistii Biroului de Investigare a Criminalitatii impotriva Persoanei Oradea sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bihor. Cauzele decesului urmeaza sa se stabileasca in urma necropsiei, dar nu exista suspiciuni de omor", a declarat comisarul Alina Dinu, purtatorul de cuvant al IPJ Bihor.

Stefan Barabas era elev in clasa a XI-a la Colegiul National "Iosif Vulcan" din Oradea si fiul directorului de ingrijiri de la Spitalul Municipal din Oradea, asistentul Calin Barabas. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro