Fiul cel mare al lui Michael Jackson, despre sfaturile primite de la tatal sau: "Sa nu ai incredere in nimeni!"

Fiul cel mare al lui Michael Jackson, despre sfaturile primite de la tatal sau:

"Toata lumea crede ca voi face muzica si voi dansa", a spus Prince razand, recunoscand ca interesul sau se indreapta spre productie, motiv pentru care mostenitorul lui Michael Jackson si-a deschis si propria afacere: King's Son Production.

acum 79 luni (4 Nov 2016)

Prince isi aminteste un sfat important primit de la tatal sau: "Sa nu ai incredere in nimeni!", despre care acesta spune ca "suna rau, dar multi oameni se motiveaza singuri".

"Mi-a spus sa nu am incredere in cineva doar pentru ca pare o idee buna: > Sunt multi oameni care vor sa interactioneze cu mine si cu familia mea doar pentru ca suntem cine suntem", a declarat Prince intr-un interviu pentru "Los Angeles Times".

Cat despre isteria creata in urma mortii tatalui sau si acuzatiile despre viata lui personala care au urmat, Prince recunoaste ca "au fost socante" pentru el.

In timp ce Prince urmeaza cu sfintenie sfaturile tatalui sau, acesta nu calca neaparat pe urmele Regelui Pop in ceea ce priveste cariera si recunoaste ca nu i-a mostenit talentul de cantaret sau dansator, insa este interesat de partea de productie.

"Toata lumea crede ca voi face muzica si voi dansa", a spus Prince razand, recunoscand ca interesul sau se indreapta spre productie, motiv pentru care mostenitorul lui Michael Jackson si-a deschis si propria afacere: King's Son Production. Ma defineste prin prisma familiei mele, dar mereu am spus ca vreau sa fac productie. Tatal meu ma intreba ce vreau sa fac cand voi creste si raspunsul meu mereu a fost productie si regie", a mai spus fiul lui Michael Jackson. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro