Fiul Augustei Lazarov isi "cearta" mama cand pleaca la serviciu

Fiul Augustei Lazarov isi

La un an si jumatate, Luca descopera jocurile, dar si munca in gradina alaturi de bunici Odata cu nasterea fiului sau, Luca, prioritatile s-au schimbat pentru Augusta Lazarov. - Augusta Lazarov: Foarte multi ani mi-am petrecut zeci de ore la birou, iar acum Luca a devenit prioritatea numarul 1, atat pentru mine cat si pentru Andreas.

acum 94 luni (12 May 2016)

La un an si jumatate, Luca descopera jocurile, dar si munca in gradina alaturi de bunici

Odata cu nasterea fiului sau, Luca, prioritatile s-au schimbat pentru Augusta Lazarov. Intr-un interviu pentru EVZ, aceasta a vorbit despre oamenii importanti din viata sa, dar si despre progresele pe care Luca le face la un an si jumatate.

- EVZ: Ai un copil mic, cum te imparti intre serviciu si casa?

- Augusta Lazarov: Foarte multi ani mi-am petrecut zeci de ore la birou, iar acum Luca a devenit prioritatea numarul 1, atat pentru mine cat si pentru Andreas. Dimineata ma despart greu de puiul meu, iar seara de abia astept sa ajung sa-l vad cum ma cearta in stilul lui atat de amuzant.

- Ce lucruri noi a invatat Luca?

- Merge in viteza, descopera jocurile cu mingea si masinutele. Rade foarte mult, intelege tot, e activ si ascultator, ii place sa stea in curte printre flori si sa-l "ajute" pe tataie.

- Care a fost cel mai important sfat de la Valeriu Lazarov? De la el trebuia "sa furi meserie", cum se spune. Era extrem de inventiv, atent la detalii, de o energie incredibila si foarte calm la filmari. Ii placeau mult situatiile imprevizibile pe care le transforma, de fiecare data, in momente super- amuzante. Citeste si:

+EXCLUSIV. Dr. Florin Chirculescu, seful sectiei de ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro