Fiu de politician, la al treilea proces penal: Daniel Plescan a fost trimis in judecata pentru agresarea unui politist

Fiu de politician, la al treilea proces penal: Daniel Plescan a fost trimis in judecata pentru agresarea unui politist

D aniel Plescan (27 de ani), Mihaela Ciociu (24 de ani) si Silviu Prata (35 de ani) sunt judecati in acest dosar pentru infractiuni de proxenetism si trafic de minori.

acum 85 luni (15 Aug 2016)

Daniel Plescan, fiul fostei consiliere judetene Dorina Plescan, judecat pentru proxenetism, va ajunge din nou in fata instantei, dupa scandalul petrecut pe o terasa din centrul Petrosaniului.

Tanarul de 27 de ani a fost trimis in judecata, intr-un dosar de loviri si alte violente, in care mai este inculpat si un prieten de-al sau, Roger Fociac.

Politistul in varsta de 44 de ani a ajuns in spital, unde a primit ingrijiri medicale. Recent, Daniel Plescan a fost condamnat, in prima instanta, la trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul prostituatelor de lux din hotelurile Vaii Jiului. A declarat apel, iar dosarul va fi solutionat de Curtea de Apel Alba Iulia. D

aniel Plescan (27 de ani), Mihaela Ciociu (24 de ani) si Silviu Prata (35 de ani) sunt judecati in acest dosar pentru infractiuni de proxenetism si trafic de minori. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro