FISCUL trimite SCRISORI care ii lasa cu gura cascata pe contribuabili

FISCUL trimite SCRISORI care ii lasa cu gura cascata pe contribuabili

"Avand in vedere diminuarea veniturilor persoanelor fizice cu venituri sub media pe economie ca urmare a crizei economice, diminuare reflectata prin capacitatea redusa de onorare a obligatiilor financiare contractate prin credite bancare, se impunea implementarea mecanismului de reducere a ratelor la credite pe o perioada de maximum doi ani", potrivit unei scrisori trimise de departamentul de colectare al unei administratii jude-tene a finantelor publice.

acum 108 luni (23 Sep 2014)

Fiscul, institutia care trebuie sa se asigure ca statul isi incaseaza toate veniturile din taxe si impozite, s-a transformat peste noapte in expeditorul unor scrisori din care contribuabilii afla ca pot sa nu plateasca o parte din impozitul pe venit timp de doi ani daca isi restructureaza creditele, potrivit Ziarului Financiar.

"Avand in vedere diminuarea veniturilor persoanelor fizice cu venituri sub media pe economie ca urmare a crizei economice, diminuare reflectata prin capacitatea redusa de onorare a obligatiilor financiare contractate prin credite bancare, se impunea implementarea mecanismului de reducere a ratelor la credite pe o perioada de maximum doi ani", potrivit unei scrisori trimise de departamentul de colectare al unei administratii jude-tene a finantelor publice. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro