Fiscul scoate la mezat magazinele lui Cocos, pentru recuperarea prejudiciului din dosarul Microsoft

Fiscul scoate la mezat magazinele lui Cocos, pentru recuperarea prejudiciului din dosarul Microsoft

Pana acum, la buget au ajuns putin peste 13 milioane de lei: omul de afaceri Dumitru Nicolae a achitat de buna-voie partea lui de prejudiciu.

acum 68 luni (30 Jul 2017)

Din acest motiv, Fiscul vrea sa vanda magazinele lui Dorin Cocos, pe care s-a pus sechestru. Statul spera sa recupereze astfel un sfert din suma pe care judecatorii spun ca omul de afaceri Dorin Cocos a primit-o mita in afacerea Microsoft. Daca bunurile nu se vand la prima licitatie, pot fi scoase din nou la vanzare, insa pretul de pornire scade de fiecare data cu 25 la suta.

Pana acum, la buget au ajuns putin peste 13 milioane de lei: omul de afaceri Dumitru Nicolae a achitat de buna-voie partea lui de prejudiciu. De la Cocos statul asteapta cam 40 de milioane de lei si spera sa obtina mare parte din bani cand ii vinde magazinele din Bucuresti.

De altfel, chiriasii au ramas in spatiile lui Dorin Cocos si dupa ce ele au fost trecute in patrimoniul statului, numai ca sumele negociate initial cu omul de afaceri au mers, din octombrie anul trecut, direct in buget. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro