Fiscul demareaza controale la Auchan, Praktiker si Baumax

Citește și: Afi Palace Cotroceni și alte mall-uri din Romania, in vizorul Fiscului ANAF a inceput, in august, verificări la mai multe mall-uri și hipermarket-uri din țară, printre care AFI Palace Cotroceni și Unirea Shopping Center din Capitală, Iulius Mall din Cluj și Timișoara, dar și la Billa, Cora și Bricostore.

acum 104 luni (26 Aug 2015)

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) va demara o serie de inspecții fiscale, in următoarele trei săptămani, la unități precum: Rewe Romania, Prakitiker Romania, Baumax, Leroy Merlin, Overseas Group Impex, Heinrig Distribution și Auchan, potrivit Hotnews.

"De asemenea, urmează a fi programate inspecții fiscale și pentru alți contribuabili cu obiect de activitate retail și administrator mall, separat de cei unde inspecțiile au inceput sau vor incepe in următoarele 3 săptămani, pe măsură disponibilizării capacității de inspecție fiscală , pană la sfarșitul anului", se arată in răspunsul ANAF, pentru Hotnews.

Citește și: Afi Palace Cotroceni și alte mall-uri din Romania, in vizorul Fiscului

ANAF a inceput, in august, verificări la mai multe mall-uri și hipermarket-uri din țară, printre care AFI Palace Cotroceni și Unirea Shopping Center din Capitală, Iulius Mall din Cluj și Timișoara, dar și la Billa, Cora și Bricostore. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro