Firea spune ca va face economie cu beculetele de Paste. Suma vehiculata de primar este foarte mica in raport cu preturile date pentru luminitele puse de Craciun

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a estimat luni, pretul beculetelor si a iluminatului stradal special pentru Sarbatorile de Paste, care ar urma sa se ridice la aproximativ 176.300 de euro, potrivit Agerpres. Prin acest mesaj, Gabriela Firea mai spune si ca in ultimele opt luni, au fost economisite mai multe milioane de euro de la diferite contracte care au fost incheiate de o serie de firme cu Primaria Municipiului Bucuresti. Vreo 5 milioane de la firmele de avocatura care se imbogateau pe bugetul Capitalei si multe alte zeci de milioane de euro pe care le-am economisit prin contracte cu Primaria Capitalei.

acum 26 luni (13 Mar 2017)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a estimat luni, pretul beculetelor si a iluminatului stradal special pentru Sarbatorile de Paste, care ar urma sa se ridice la aproximativ 176.300 de euro, potrivit Agerpres. Prin acest mesaj, Gabriela Firea mai spune si ca in ultimele opt luni, au fost economisite mai multe milioane de euro de la diferite contracte care au fost incheiate de o serie de firme cu Primaria Municipiului Bucuresti. Pai, un milion de euro l-am economisit de la Arena Nationala. Vreo 5 milioane de la firmele de avocatura care se imbogateau pe bugetul Capitalei si multe alte zeci de milioane de euro pe care le-am economisit prin contracte cu Primaria Capitalei. (...) Avand in vedere cat de multe economii am facut la buget in aceasta perioada, cred ca putem sa alocam o suma mica si pentru ca Bucurestiul sa fie ornat frumos de Paste", a spus primarul.

Gabriela Firea a mai spus ca iluminatul festiv in perioada Sarbatorilor de Paste face parte dintr-un proiect al Primariei Capitalei, in contextul in care mai multi cetateni au declarat ca isi doresc un oras curat si infrumusetat. De asemenea, repararea gropilor in asfalt, care au ramas dupa o iarna destul de grea, deci ne ocupam, ca o gospodina de casa, sa fie si curata, si reparata, si infrumusetata. Iar aici a venit aceasta sugestie, sa avem nu doar de Craciun, ci si de Paste, iluminat festiv, pascal, in zona centrala a Capitalei, la Universitate, la Romana, la Unirii, in Centrul Vechi. Cred ca la cate zeci de milioane de euro am facut economie in aceste opt luni de zile Capitala isi permite sa aloce un mic buget si pentru ca aspectul sa fie unul placut. Sunt multi bucuresteni care nu au bani sau nu au timp sa plece din localitate si vor ramane aici si sunt convinsa ca vor aprecia faptul ca sunt multe evenimente pregatite pentru ei la Piata Constitutiei — targul de Paste", a spus ea.

La targul de Paste, Firea a mentionat ca vor avea lor evenimente culturale, spectacole si vor fi... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro