Firea (PSD): Klaus Iohannis, candidatul lucrului prost facut

Firea (PSD): Klaus Iohannis, candidatul lucrului prost facut

"Parerea cvasiunanima a specialistilor in comunicare politica este aceea ca Iohannis are parte de o campanie incropita in ultimul moment, lipsita de coerenta, ceea ce trebuie sa recunoastem ca rezoneaza cu candidatul, care ar putea mult mai bine sa se desfasoare sub sloganul 'Romania lucrului prost facut', sau 'Romania lucrului facut de mantuiala', pentru ca, nu-i asa?, din punct de vedere al echipei lui Klaus Iohannis Romania este tara unde 'merge si-asa'", mai afirma Gabriela Firea.

acum 77 luni (28 Sep 2014)

"Dupa ce mitingul inaugural al campaniei lui Iohannis a fost un esec rasunator, atat din punct de vedere al participarii cat si al prestatiei candidatului, nici celelalte declinari propagandistice nu s-au ridicat la inaltimea asteptarilor.

Ea arata ca echipa de campanie a acestuia foloseste fotografii luate la intamplare de pe internet, cu sau fara legatura cu Romania, cum e cazul stadionului din Varsovia care apare intr-un colaj ce reprezinta Romania.

"Parerea cvasiunanima a specialistilor in comunicare politica este aceea ca Iohannis are parte de o campanie incropita in ultimul moment, lipsita de coerenta, ceea ce trebuie sa recunoastem ca rezoneaza cu candidatul, care ar putea mult mai bine sa se desfasoare sub sloganul 'Romania lucrului prost facut', sau 'Romania lucrului facut de mantuiala', pentru ca, nu-i asa?, din punct de vedere al echipei lui Klaus Iohannis Romania este tara unde 'merge si-asa'", mai afirma Gabriela Firea. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro