Firea nu vrea sa-i traga scaunul lui Dragnea

Firea nu vrea sa-i traga scaunul lui Dragnea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca liderul PSD Liviu Dragnea nu are motive sa se retraga de la sefia partidului. Nu vad motivele pentru care dumnealui ar renunta la sefia PSD: Nu exista motive", a mai spus Firea, la Adevarul Live.

acum 74 luni (28 Jul 2016)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca liderul PSD Liviu Dragnea nu are motive sa se retraga de la sefia partidului.

Intrebata daca ar accepta sa devina presedintele PSD, in situatia in care Liviu Dragnea s-ar retrage, Gabriela Firea a raspuns la Adevarul Live: "Sub nicio forma. Nu ma intereseaza absolut deloc ierarhiile politice, sunt concentrata suta la suta pe problemele Capitalei. Vreau sa demonstrez ca si o femeie poate sa faca treaba buna, in ciuda acelor care se mai intreaba si acum ce competente m-au adus la primaria Capitalei".

Gabriela Firea a mai aratat ca Liviu Dragnea nu are niciun motiv sa demisioneze de la sefia PSD.

"Sunt convinsa ca Liviu Dragnea este un presedinte foarte bun, un om de echipa, un om care stie sa puna in valoare oamenii politici tineri. Nu vad motivele pentru care dumnealui ar renunta la sefia PSD: Nu exista motive", a mai spus Firea. Intrebata daca ar accepta sa devina presedintele PSD, in situatia in care Liviu Dragnea s-ar retrage, Gabriela Firea a raspuns: "Sub nicio forma. Vreau sa demonstrez ca si o femeie poate sa faca treaba buna, in ciuda acelor care se mai intreaba si acum ce competente m-au adus la primaria Capitalei". Gabriela Firea a mai aratat ca Liviu Dragnea nu are niciun motiv sa demisioneze de la sefia PSD. "Sunt convinsa ca Liviu Dragnea este un presedinte foarte bun, un om de echipa, un om care stie sa puna in valoare oamenii politici tineri. Nu vad motivele pentru care dumnealui ar renunta la sefia PSD: Nu exista motive", a mai spus Firea, la Adevarul Live. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro